Βασίλισσα Ελισάβετ: Το ιστορικό διάγγελμα της για τον κορονοϊό
NewsroomΣε διάγγελμα προς τον Βρετανικό λαό προχώρησε απόψε η Βασίλισσα Ελισάβετ με αφορμή την εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σημειώνεται ότι είναι μόλις το πέμπτο διάγγελμα της βασίλισσας μέσα σε 68 χρόνια.
Η Βασίλισσα Ελισάβετ ανέφερε πως για να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση θα πρέπει οι πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους «Θα είμαστε και πάλι μαζί με τους φίλους μας. Θα είμαστε και πάλι μαζί με τις οικογένειές μας»,.
«Μιλάω μαζί σας σε δύσκολους καιρούς. Ευχαριστώ εσάς που μένετε σπίτι σας. Μαζί θα νικήσουμε. Όλοι θα θυμούνται με περηφάνια για το πως έδωσαν την μάχη», ανέφερε και κατέληξε «θα συναντηθούμε και πάλι».
Παράλληλα, η βασίλισσα ευχαρίστησε όλο το προσωπικό που εργάζεται στο Εθνικό Σϋστημα Υγείας και δίνει σκληρή μάχη με τη νόσο.
Την ίδια ώρα νέο αρνητικό ρεκόρ θανάτων από κορονοϊό σημειώθηκε το τελευταίο 24ωρο στη Μεγάλη Βρετανία καθώς άλλοι 621 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, με τον συνολικό αριθμό των νεκρών να φτάνει τους 4.934
- Στη φυλακή οι τρεις κατηγορούμενοι για τη φονική έκρηξη στην Πλάκα - Τι υποστήριξαν
- Η Πολεμική Αεροπορία αποκτά για πρώτη φορά ιπτάμενα τάνκερ - Τι είναι τα KC-390 και πώς αλλάζουν τις ισορροπίες
- Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Οι τέσσερις κρίσιμες και «ρευστές» πολιτείες στη μάχη για τη Γερουσία
- Το σατανικό σχέδιο της Σαραμπάν: Σκηνοθέτησε τον θάνατό της δολοφονώντας μια άγνωστη που γνώρισε στα social