Αποσύρεται από την κούρσα για το χρίσμα των Δημοκρατικών ο Μπέρνι Σάντερς
NewsroomΟ γερουσιαστής του Βερμόντ Μπέρνι Σάντερς ανακοίνωσε σήμερα στην ομάδα του ότι εγκαταλείπει την κούρσα για τον Λευκό Οίκο, δίνοντας τέλος στην δεύτερη προσπάθειά του να κερδίσει το χρίσμα των Δημοκρατικών, μετά από μια σειρά από κομβικές ήττες από τον Τζο Μπάιντεν στις εσωκομματικές εκλογές.
«Ο γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς ανακοίνωσε σήμερα σε ολόκληρη την ομάδα του ότι ακυρώνει την εκστρατεία του για την προεδρία», ανακοίνωσε η ομάδα της εκστρατείας του. Η εκστρατεία τελειώνει, ο αγώνας συνεχίζεται», τόνισε η ανακοίνωση της προεκλογικής ομάδας του γερουσιαστή.
Ο 78χρονος Σάντερς μάλιστα μέσω βίντεο ανέλυσε τους λόγους της απόφασής του. Ο πρώην αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν, 77 ετών, είναι πλέον ο μόνος υποψήφιος των Δημοκρατικών για να τεθεί αντιμέτωπος με τον Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.
- Ένα ιστορικό πολεμικό καράβι που κόστισε περισσότερο ως ναυάγιο παρά όταν έπλεε στις θάλασσες
- «Φωτιά» τα ενοίκια για τη φοιτητική στέγη: Έως και 1.050 ευρώ για γκαρσονιέρα - Ο «χάρτης» με τις τιμές στις μεγάλες πόλεις
- Με την πλάτη στον τοίχο ο Τραμπ: Η μάχη για τα Στενά του Ορμούζ και ο κίνδυνος μιας ανεξέλεγκτης κλιμάκωσης
- Παύλος Μαρινάκης στο ethnos.gr: Οι πολίτες δεν έχουν ανάγκη από νέες αυταπάτες, έχουν ανάγκη από λύσεις