Νέα Ορλεάνη: Οι ΗΠΑ «δεν θα ανεχθούν καμία επίθεση» εναντίον των κατοίκων της χώρας, δηλώνει ο Τζο Μπάιντεν
«Τίποτα δε δικαιολογεί τη βία, οποιουδήποτε είδους», είπε ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν μετά την πολύνεκρη επίθεση στη Νέα Ορλεάνη δήλωσε πως «Οι ΗΠΑ δεν θα ανεχθούν καμία επίθεση» εναντίον των κατοίκων της χώρας.
«Τίποτα δε δικαιολογεί τη βία, οποιουδήποτε είδους, και δε θα ανεχτούμε καμία επίθεση εναντίον του λαού της χώρας μας», τόνισε σε ανακοίνωσή του ο Αμερικανός πρόεδρος. Ένας άνδρας έπεσε με το φορτηγάκι που οδηγούσε πάνω σε ένα πλήθος ανθρώπων που γιόρταζαν την Πρωτοχρονιά στη Νέα Ορλεάνη και άνοιξε πυρ, σκοτώνοντας τουλάχιστον 10 ανθρώπους και τραυματίζοντας περισσότερους από 35. Το FBI ανακοίνωσε πως ερευνά το συμβάν ως τρομοκρατική ενέργεια.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Μαραθώνας: Βρέθηκαν τα οστά της 90χρονης, μέσα σε σακούλα - Πριν λίγο η κόρη της έλεγε «δεν ξέρω πού είναι»
Κυψέλη: Οι γονείς του νεκρού βρέφους αμφισβητούν τον ιατροδικαστή και ορίζουν δικό τους σύμβουλο
Εργοδότες... το νου σας: Εργαζόμενοι παίρνουν έως και 10 μέρες άδεια για να παίξουν GTA 6
Survivor: Σοβαρές καταγγελίες από τον Σταύρο Φλώρο για «χορήγηση κοκαΐνης και δωροδοκίες»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



