Auto|01.03.2023 07:50

Royal Enfield Interceptor 650 & Continental GT 650 Blackout 2023

Newsroom

Δυο νέες εκδόσεις υπό την ονομασία Blackout παρουσίασε η Royal Enfield για τα Interceptor 650 και Continental GT 650, με μαύρους κινητήρες και περιφερειακά, καινούργια χρώματα και αναβαθμισμένο εξοπλισμό.

Οι δύο νέες Interceptor και Continental GT βασίζονται στον ίδιο δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα των 650 κυβικών με τον οποίο οι πρώτες εκδόσεις είχαν κάνει το ντεμπούτο τους  το 2018. Μπορεί να μοιράζονται την ίδια μηχανική πλατφόρμα, όμως ο χαρακτήρας είναι διαφορετικός για την κάθε έκδοση με την πρώτη να έχει ίσιο τιμόνι και όρθια θέση οδήγησης, και την δεύτερη να φέρει κλιπ-ον δημιουργώντας μία σκυφτή θέση σε στυλ cafe-racer μοτοσυκλέτας.

Νέοι είναι οι vintage χρωματικοί συνδυασμοί με το Interceptor 650 Blackout να κυκλοφορεί σε Black Ray και Barcelona Blue, ο οποίος θα προστεθεί στους ήδη υπάρχοντες Mark2, Sunset Strip και Canyon Red. Αντίστοιχα, το Continental GT 650 Blackout θα έρχεται σε δύο νέους χρωματισμούς Slipstream Blue και Apex Gray, μαζί με τα ήδη γνωστά Mr Clean, Dux Deluxe, British Racing Green και Rocker Red.

Στις Blackout εκδόσεις ο κινητήρας και οι εξατμίσεις βάφονται με μαύρο χρώμα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τις χυτές ζάντες με μπράτσα και tubeless ελαστικά που θα ανήκουν στον στάνταρ εξοπλισμό.

Εκτός όμως από τα μαυρισμένα εξαρτήματά τους, οι δύο νέες εκδόσεις των 650 θα έχουν αναβαθμίσεις και στον εξοπλισμό τους. Αυτές περιλαμβάνουν νέους διακόπτες στο τιμόνι, νέα θύρα USB, προβολέα LED, ρυθμιζόμενες μανέτες και πιο άνετες σέλες.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν οι παραπάνω αναβαθμίσεις εξοπλισμού θα περάσουν και στις βασικές εκδόσεις. Στην Ελλάδα οι νέες Blackout Editions αναμένονται στα τέλη της άνοιξης του ’23, αν όλα πάνε καλά, ενώ οι τιμές τους έχουν γίνει ήδη γνωστές και έχουν ως εξής:

ειδήσεις τώραμοτοσυκλέτα