Σινεμά|04.03.2019 20:45

Eπιστροφή στα 90's: Ξανά στη μικρή οθόνη η σειρά «Beverly Hills 90210»

Newsroom

Ήταν μια από τις πιο δημοφιλείς νεανικές σειρές στα 90's.  Το πρώτο επεισόδιο του «Beverly Hills 90210» προβλήθηκε στις 4 Οκτωβρίου 1990 από το αμερικανικό κανάλι Fox. Στη χώρα μας προβλήθηκε από το Mega, στις αρχές της ιδιωτικής τηλεόρασης και θεωρείται η σειρά, με την οποία μεγάλωσαν οι σημερινοί τριαντάρηδες.

Σε αντίθεση με τη σειρά «90210» που προβλήθηκε στο The CW από το 2008 μέχρι το 2013 με ένα ολοκαίνουριο καστ, η συγκεκριμένη προτεινόμενη αναβίωση της θρυλικής εφηβικής σειράς της δεκαετίας του 1990 θα επικεντρώνεται στα κατορθώματα των αρχικών χαρακτήρων στη ζωή τους πλέον ως μεσήλικες.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του καναλιού Fοx, στη σειρά θα επανεμφανιστούν οι αρχικοί πρωταγωνιστές Τζέισον Πρίσλεϊ, Τζένι Γκαρθ, Ίαν Ζίρινγκ, Γκαμπριέλ Καρτέρις, Μπράιαν Όστιν Γκριν και Τόρι Σπέλινγκ στους ρόλους των Μπράντον, Κέλι, Στιβ, Άντρια, Ντέιβιντ και Ντόνα αντίστοιχα, οι οποίοι θα υποδυθούν «πιο έντονες εκδοχές του χαρακτήρα τους».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο θάνατος του Λουκ Πέρι  δεν θα επηρεάσει την εξέλιξη της ιστορίας καθώς δεν είχε υπογράψει για το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα. Ο λόγος που δεν το έκανε ήταν γιατί πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Riverdale» και υποδυόταν τον πατέρα του κοκκινομάλη Άρτσι. 

Το ριμέικ δεν θα είναι απλώς οι νέες περιπέτειες των παλιών πρωταγωνιστών, αφού στην σειρά θα υπάρχουν ιστορίες που αφορούν τόσο τους ρόλους τους αλλά και τους ίδιους στην πραγματικότητα.  

Σε συνέντευξή της τον περασμένο μήνα, η Τόρι Σπέλινγκ είπε πως η ιδέα για το ριμέικ γεννήθηκε σε μια συζήτηση με την Τζένι Γκαρθ. «Σκεφτήκαμε πως θα είχε πλάκα αν ένα ολόκληρο καστ έπαιζε τον εαυτό του. Και αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα το κάνουν, υποδυόμενοι πιο έντονες εκδοχές του εαυτού τους, οπότε ο κόσμος θα αναρωτιέται τι είναι φανταστικό και τι όχι. Θα είναι μια μίξη από όσα γίνονται πίσω από τις κάμερες με σκηνές μέσα στις σκηνές. Οπότε ο κόσμος θα δει τον Ντέιβιντ και την Ντόνα, αλλά επίσης και τους πραγματικούς ανθρώπους Τόρι και Μπράιαν και όλους του υπόλοιπους», εξήγησε η ηθοποιός. 

Η σειρά δημιουργήθηκε από τον Ντάρεν Σταρ και τους παραγωγούς Άαρον Σπέλινγκ και E. Ντιούκ Βίνσεντ, προβλήθηκε στο Fox και αφορούσε τις περιπέτειες έφηβων μαθητών, οι οποίοι ζούσαν στις πλούσιες γειτονιές του Beverly Hills. Ο αρχικός τίτλος ήταν «Τhe Class of Beverly Hills», αλλά οι δημιουργοί αντιλήφθηκαν ότι δεν θα κερδίσει την προσοχή και ο τίτλος έγινε «Beverly Hills 90210» από τον ταχυδρομικό κωδικό του Μπέβερλι Χιλς.

 

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Beverly Hills 90210τηλεοπτική σειρά