Σινεμά|16.11.2020 14:36

The Morning Show: Ο Hasan Minhaj εισβάλλει στη δεύτερη σεζόν της σειράς

Newsroom

Οι Ρις Γουίδερσπουν και Τζένιφερ Άνιστον ένωσαν τις δυνάμεις τους ως συμπρωταγωνίστριες και επικεφαλής παραγωγής στη σειρά «The Morning Show» της Apple TV+ το περασμένο φθινόπωρο και γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. Η δραματική σειρά ακολουθεί τις συνέπειες της απόλυσης ενός δημοφιλούς παρουσιαστή πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής, αφού κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση. Το κενό συμπληρώνει μια νεότερη δημοσιογράφος με μια νέα οπτική και η πρώην συνεργάτιδα του προσαρμόζεται στις αλλαγές, ενώ παλεύει να παραμείνει στην κορυφή σε μια βιομηχανία, στην οποία οι υπεύθυνοι πιστεύουν ότι ο χρόνος της τελειώνει.

Η δεύτερη σεζόν της σειράς αναμένεται φέτος όμως με καθυστερήσεις, όπως συμβαίνει σε όλη την βιομηχανία ψυχαγωγίας. Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, στο cast θα προστεθούν τρία νέα μέλη, η Greta Lee που συμμετείχε στο «Russian Doll», ο Ruairi O’Connor του «The Spanish Princess» και ο Hasan Minhaj, πρώην οικοδεσπότης της εκπομπής «Patriot Act» του Netflix που ακυρώθηκε το περασμένο καλοκαίρι. Η πρώτη θα υποδυθεί τη «Stella Bak, μία νεαρή, φιλόδοξη αρχηγό μία εταιρείας ΜΜΕ» που έχει κοινό στόχο τους νέους του σήμερα, ο Ruairi O’Connor θα παίξει τον επιτυχημένο Youtuber Ty Fitzgerlad και ο Minhaj θα υποδυθεί τον Eric, ο οποίος περιγράφεται ως ένας χαρισματικός και ανερχόμενος σταρ που θα συμμετέχει στην ομάδα του «Morning Show». 

Ο αρχικός προγραμματισμός προέβλεπε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου τον Νοέμβριο, όμως, η παραγωγή σταμάτησε τον περασμένο Μάρτιο και ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες, όπως αποκάλυψε σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Ρις Γουίδερσπουν. Συζητώντας πώς θα προχωρήσει η ιστορία στο «The Morning Show» η ηθοποιός και παραγωγός ανέφερε αρκετές πιθανότητες.

T

Η σκηνοθέτις της σειράς Μίμι Λίντερ επιβεβαίωσε ότι η σειρά αφορά μία πρωινή τηλεοπτική εκπομπή που ασχολείται με ασθένειες στον κόσμο, ρατσισμό, αδικία και ότι θα ενσωματωθεί η πανδημία της COVID-19. Όπως δήλωσε στο Deadline «το σενάριο θα αντικατοπτρίζει τον κόσμο, στο οποίο ζούμε». Η δραματική σειρά βασίζεται στο βιβλίο «Top of the Morning» του Brian Stelter, που αφηγείται την πρόσφατη αντιζηλία των εκπομπών «Today» και «Good Morning America».

The Morning ShowApple TVΤζένιφερ Άνιστον