Σινεμά|15.06.2021 20:51

Jennifer Aniston - The Morning Show: Το τρέιλερ και η ημερομηνία της πρεμιέρας για τη δεύτερη σεζόν

Newsroom

Λίγο μετά το πολυσηζυτημένο reunion στα «Φιλαράκια», η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) επιστρέφει στη μικρή οθόνη με μία εξίσου δημοφιλή σειρά που αγαπήθηκε πολύ. Η Apple TV κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της δεύτερης σεζόν του «The Morning Show» και ανακοίνωσε την πρεμιέρα της σειράς στις 17 Σεπτεμβρίου.

Η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ μεταμορφώνεται ξανά στην «Άλεξ Λεβάι» και οι πρώτες εικόνες του βίντεο κάνουν το κοινό ν' ανυπομονεί για το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν. Σύμφωνα με το Variety, στο cast θα προστεθούν δύο νέα μέλη, η Greta Lee που συμμετείχε στο «Russian Doll» του Netflix και ο Ruairi O’Connor του «The Spanish Princess». Η πρώτη θα υποδυθεί τη «Stella Bak, μία νεαρή, φιλόδοξη αρχηγό μία εταιρείας ΜΜΕ» που έχει κοινό στόχο τους νέους του σήμερα, ενώ ο Ruairi O’Connor θα παίξει τον επιτυχημένο Youtuber Ty Fitzgerlad.

Η δραματική σειρά βασίζεται στο βιβλίο «Top of the Morning» του Brian Stelter, που αφηγείται την πρόσφατη αντιζηλία των εκπομπών «Today» και «Good Morning America». Το σενάριο αντικατοπτρίζει τον κόσμο, στο οποίο ζούμε, με τη δεύτερη σεζόν να εστιάζει κυρίως στην πανδημία του κορονοϊού, τον ρατσισμό και την αδικία.

Όλες οι ειδήσεις

Eva Herzigova: Διακοπές στη Σαντορίνη για το διάσημο μοντέλο των 90ς

Dior Celebrates Greece: Οι πρώτες εικόνες από τις πρόβες στο Καλλιμάρμαρο

Lisa Banes: Νεκρή στα 65 της η ηθοποιός - Θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη

Ο ιδρυτής του Facebook ζήτησε τραγούδι από τον Roger Waters των Pink Floyd και η απάντηση ήταν: «Αντε γ@#ου, αποκλείεται»

Ρις ΓουίδερσπουνApple TVΤζένιφερ ΆνιστονThe Morning Show