Σινεμά|24.01.2019 22:21

H Αν Χάθαγουεϊ θα πρωταγωνιστήσει στο ριμέικ «Οι Μάγισσες» (vid)

Newsroom

H Αν Χάθαγουεϊ θα είναι, σύμφωνα με το Variety, η πρωταγωνίστρια στη νέα κινηματογραφική διασκευή του βιβλίου του Ρόαλντ Νταλ «Οι Μάγισσες», σε σκηνοθεσία του Ρόμπερτ Ζεμέκις.

Πιο συγκεκριμένα, η 36χρονη ηθοποιός θα υποδυθεί την Grand High Witch, έναν ρόλο που ενσάρκωσε με επιτυχία η υπέροχη Αντζέλικα Χιούστον τη δεκαετία του 1990.

Αξίζει να σημειωθεί πως η καινούργια εκδοχή του «Οι Μάγισσες» θα έρθει πιο κοντά στο αρχικό μυθιστόρημα απ' ότι η πρώτη, ενώ οι Αλφόνσο Κουαρόν και Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο θα βρίσκονται στην παραγωγή της ερχόμενης ταινίας.

Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται ο Λούκ, ένα μικρό αγόρι που βρίσκεται κατά λάθος σε ένα συνέδριο μαγισσών και προσπαθεί να σταματήσει το έργο τους, παρότι τον έχουν μεταμορφώσει σε ποντίκι. Η ιστορία είναι πολύ ενδιαφέρουσα, καθώς οι μάγισσες της ιστορίας αυτής κυκλοφορούν στην καθημερινότητα σαν κανονικές γυναίκες και όποτε δεν τις βλέπει κανείς σκοτώνουν μικρά παιδιά.

Όλες φορούν περούκες, καθώς είναι φαλακρές και μπορεί κάποιος να τις αναγνωρίσει αν κοιτάξει προσεκτικά τα πόδια τους, καθώς τα δάχτυλά τους είναι τετράγωνα.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

ταινίαριμέικThe WitchesΑν Χάθαγουεϊ