Σινεμά|04.03.2022 13:13

Madonna: Κάστινγκ μέχρι τελικής πτώσεως για τον βασικό ρόλο στην ταινία με θέμα τη ζωή της

Newsroom

Οι Σίντνεϊ Σουίνι (Sydney Sweeney), Τζούλια Γκάρνερ (Julia Garner) και Μπάρμπι Φερέρα (Barbie Ferreira) φέρονται να έχουν περάσει από ακρόαση για να υποδυθούν τη Μαντόνα στη νέα ταινία με θέμα τη ζωή της. Σύμφωνα με το The Ankler, οι πρωταγωνίστριες της σειράς «Euphoria» Σίντνεϊ Σουίνι και Μπάρμπι Φερέρα και η βραβευμένη με Emmy για την ερμηνεία της στη σειρά «Ozark» Τζούλια Γκάρνερ προστέθηκαν στη λίστα των ηθοποιών που πήγαν στην οντισιόν για τον ρόλο της θρυλικής ηθοποιού και μουσικού στην ταινία για τη ζωή της.

Βέβαια ο ξένος Τύπος αναφέρει και τα ονόματα: Φλόρενς Πιου (Florence Pugh), Αλέξα Ντέμι (Alexa Demie), Οντέσα Γιάνγκ (Odessa Young) και Έμα Λέιρντ (Emma Laird). Στο τραπέζι έπεσαν και ονόματα τραγουδιστριών όπως οι Bebe Rexha και Sky Ferreira. Η Μαντόνα είχε εκφράσει αρχικά την επιθυμία να την υποδυθεί η Φλόρενς Πιου, όμως, αν ισχύει η πληροφορία ότι έχουν περάσει ήδη τόσες σταρ από οντισιόν, η συνεργασία με την Πιου μάλλον δεν ευδοκίμησε.

Η Μαντόνα επιβεβαίωσε το 2020 ότι συμμετέχει στη σκηνοθεσία και στη συγγραφή του σεναρίου της ταινίας, την οποία περιέγραψε «αυτοβιογραφία με εικόνες». Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι ο ρόλος είναι της Μαντόνα είναι αυτός που επιθυμεί κάθε νεαρή ηθοποιός. Οι εκπρόσωποι της βασίλισσας της ποπ λένε ότι η βιογραφική ταινία, που θα καταγράφει την πορεία της τραγουδίστριας προς την κατάκτηση της επιτυχίας θα είναι αντίστοιχη της επερχόμενης ταινίας για τη ζωή του Έλβις Πρίσλεϊ με πρωταγωνιστές τους Όστιν Μπάτλερ και Τομ Χανκς.

 

 

 

Σε Instagram Live η Μαντόνα είπε ότι η ταινία θα προβάλει «τον αγώνα της ως γυναίκα καλλιτέχνης που προσπαθεί να επιβιώσω στον κόσμο των ανδρών». Όσον αφορά την εμπειρία της στη σκηνοθεσία, έχει σκηνοθετήσει την κωμωδία του 2008, «Filth and Wisdom» καθώς και το ρομαντικό δράμα που κυκλοφόρησε το 2011, «W.E».

«Θα είναι μια αληθινή και δυνατή απεικόνιση της ζωής της Μαντόνα»

«Όταν πρωτοήρθα στη Νέα Υόρκη ήμουν έφηβη. Ήταν το 1979 και η Νέα Υόρκη ήταν ένα τρομακτικό μέρος. Τον πρώτο χρόνο με απείλησαν με όπλο, βιάστηκα σε μια ταράτσα υπό την απειλή μαχαιριού στον λαιμό μου, και είχαν κλέψει το το διαμέρισμά μου τόσες πολλές φορές που σταμάτησα να κλειδώνω την πόρτα. Στα χρόνια που ακολούθησαν έχασα τους φίλους μου από AIDS, ναρκωτικά, όπλα.

Όλα αυτά τα γεγονότα με έκαναν να γίνω αυτή η τολμηρή γυναίκα που στέκεται απέναντί σας, αλλά και μου θυμίζουν ότι είμαι ευάλωτη. Και ότι στη ζωή δεν υπάρχει πραγματική ασφάλεια σε τίποτα παρά στην πίστη στον εαυτό σου» είχε πει η Μαντόνα παραλαμβάνοντας το βραβείο «Γυναίκα της Χρονιάς» στα Billboard 2016. Πολλές από αυτές τις σκληρές εμπειρίες της θα συμπεριλάβει στην ταινία της η Μαντόνα. 

Μια πηγή στο People δήλωσε ότι η βιογραφική ταινία θα ξεκινήσει με τους αγώνες της να τα καταφέρει στη δεκαετία του 1970, προσθέτοντας: «Θα είναι μια αληθινή και δυνατή απεικόνιση της ζωής της Μαντόνα». Η τραγουδίστρια του «Material Girl» έχει ολοκληρώσει το σενάριο με τη βοήθεια της συγγραφέως του «Girl On The Train», Έριν Κρεσίντα Γουίλσον (Erin Cressida Wilson) και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σύντομα - 40 χρόνια μετά την κυκλοφορία του «Everybody» τον Οκτώβριο του 1982. Την παραγωγή της ταινίας για τη Universal αναλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ο Μάικλ Ντε Λούκα (Michael De Luca).

Μαντόναειδήσεις τώραταινίαηθοποιοίMadonna