The Bricklayer: Το στρατηγείο της CIA «μετακόμισε» στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης
NewsroomΣτο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ως στρατηγείο της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ - CIA, γίνονται και σήμερα τα γυρίσματα μίας σημαντικής σκηνής για την πλοκή της ταινίας «The Bricklayer».
Στο «πλατό» του δημαρχείου ξεναγήθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, εκφράζοντας την ικανοποίηση του γιατί η Θεσσαλονίκη αναδεικνύεται πρωταγωνίστρια σε μεγάλες χολιγουντιανές παραγωγές.
Ο κ. Ζέρβας υποδέχθηκε στο γραφείο του την πρωταγωνίστρια της ταινίας Nina Dobrev και τον παραγωγό Rob Van Norden. «Μέσα από αυτήν την ταινία, που η πλοκή της διαδραματίζεται στη Θεσσαλονίκη, προβάλλεται όλη η πόλη με γυρίσματα σε διάφορες περιοχές, στα Λαδάδικα, στην Άνω Πόλη, στην πλατεία Αριστοτέλους, στο Δημαρχείο μας. Περιμένω με ανυπομονησία την προβολή της στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η ταινία αυτή θα αποτελέσει ακόμη έναν καλό λόγο, για να επισκεφθεί κανείς τη Θεσσαλονίκη μας», ανέφερε.
Το ενδιαφέρον της Nina Dobrev προκάλεσε το jukebox στο γραφείο του δημάρχου Θεσσαλονίκης. Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας της διάλεξε Μίκη Θεοδωράκη, ενώ η ίδια επέλεξε στη συνέχεια το «Imagine» του John Lennon.
- Το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων για την Ουκρανία: Τα προσχέδια και το σενάριο ανταλλαγής του Ντονμπάς με αντάλλαγμα 800 δισ.
- Τέμπη: Εξελίξεις στη δίκη για τα χαμένα βίντεο - «Η Interstar ομολόγησε ότι έγιναν διαγραφές»
- Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μας έβαλαν άδικο πρόστιμο 3.700 ευρώ για ρευματοκλοπή και μας έκοψαν το ρεύμα»
- Διαστημική «σαβούρα»: Η κρυφή απειλή πάνω από τα κεφάλια μας και η επαναστατική μέθοδος για τον εντοπισμό της