Σινεμά|28.03.2022 09:00

Όσκαρ 2022 - Will Smith: Denzel Washington και Bradley Cooper παρηγορούν μετά το χαστούκι τον πρωταγωνιστή του King Richard

Newsroom

Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον (Denzel Washington) και ο Μπράντλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper) εθεάθησαν να παρηγορούν τον Γουίλ Σμιθ (Will Smith) στα Όσκαρ 2022, αφού ο πρωταγωνιστής του «King Richard» χαστούκισε τον Κρις Ροκ (Chris Rock) για ένα αστείο που έκανε για τη σύζυγό του, Τζάντα Πίνκετ Σμιθ (Jada Pinkett Smith), που είναι φαλακρή.

Ο αρθρογράφος του The Hollywood Reporter Scott Feinberg κατέγραψε τη στιγμή που ο Ουάσινγκτον πλησίασε τον Σμιθ κατά τη διάρκεια ενός διαφημιστικού διαλείμματος και τη μοιράστηκε στο Twitter το βράδυ της Κυριακής.

Έγραψε στη λεζάντα του κλιπ: «Κατά τη διάρκεια του διαφημιστικού διαλείμματος, ο Γουίλ Σμιθ τραβιέται στην άκρη και παρηγορείται από τον Ντένζελ Ουάσινγκτον και τον Τάιλερ Πέρι, οι οποίοι του κάνουν κίνηση να το ξεπεράσει».

Ο Feinberg πρόσθεσε: «Ο Γουίλ φαίνεται να σκουπίζει δάκρυα από τα μάτια του καθώς κάθεται ξανά με την Τζάντα, με τον Ντένζελ να παρηγορεί την Τζάντα και τον εκπρόσωπο του Γουίλ στο πλευρό του».

Ο Σμιθ επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ως καλύτερος ηθοποιός ότι ο Ουάσινγκτον του είπε: «Στην υψηλότερη στιγμή σου να είσαι προσεκτικός - τότε είναι που ο διάβολος έρχεται για σένα».

Φαίνεται ότι ο Σμιθ χρειάστηκε να ηρεμήσει περισσότερο μετά την εμψυχωτική ομιλία του Ουάσινγκτον , γιατί ο Μπράντλεϊ Κούπερ εθεάθη επίσης να συνομιλεί με τον Σμιθ κατά τη διάρκεια του διαλείμματος.

ΌσκαρΜπράντλεϊ ΚούπερΓουίλ ΣμιθΌσκαρ 2022χαστούκιΝτένζελ Ουάσινγκτον