Σινεμά|25.05.2022 17:29

Γάμος αλά ελληνικά 3: Έρχεται στην Κέρκυρα για γυρίσματα και... αναζητούνται κομπάρσοι! Το μήνυμα της Νία Βαρντάλος και οι προϋποθέσεις

Newsroom

Ο «Γάμος αλά ελληνικά 3» έρχεται και τα γυρίσματα θα γίνουν στην Κέρκυρα. Η Νία Βαρντάλος ανακοίνωσε, μάλιστα, ότι αναζητούνται κομπάρσοι!

Η Νία Βαρντάλος, μέσα από βίντεό της στο Instagram, ενημέρωσε τους θαυμαστές της ότι ψάχνει για... κομπάρσους, καθώς όπως ανακοίνωσε τα γυρίσματα του «Γάμος αλά ελληνικά 3» αναμένεται να ξεκινήσουν.

«Είναι αλήθεια ότι πάνω έναν χρόνο προσπαθούμε να γυρίσουμε ένα σενάριο που έγραψα και λέγεται "Γάμος αλά ελληνικά 3". Αλλά αυτό που είναι επίσης αλήθεια είναι πως δεν γυρίζουμε ακόμα. Το θέμα είναι πως είμαστε μια ανεξάρτητη κινηματογραφική εταιρεία και όπως φαίνεται οι ανεξάρτητες εταιρείες δεν μπορούν να πάρουν εύκολα ασφάλεια. Ήθελα να σας το εξηγήσω έτσι ώστε κάποιοι από εσάς θα μπορούσατε να σταματήσετε να καλείτε τη μητέρα μου ρωτώντας αν μπορείτε να συμμετάσχετε» αναφέρει συγκεκριμένα, στο σχετικό βίντεο.

«Θα πάμε στην Ελλάδα να κάνουμε τα γυρίσματα» λέει έπειτα στα ελληνικά η ηθοποιός.

Τα γυρίσματα στην Ελλάδα, όπως μεταδίδει δημοσιογράφος στο OPEN, θα πραγματοποιηθούν στην Κέρκυρα από 5 Ιουλίου μέχρι 3 Αυγούστου και θα αφορούν «αρκετές σκηνές» της ταινίας. 

Για να συμμετάσχει κάποιος χρειάζεται μία φωτογραφία προσώπου και μία ολόσωμη, ενώ δεν υπάρχει ηλικιακό όριο.

ταινίακινηματογραφικά γυρίσματακινηματογράφοςειδήσεις τώραΚέρκυραΝία Βαρντάλος