Σινεμά|22.07.2022 09:22

The White Lotus: Το teaser της 2ης σεζόν αποκαλύπτει ποιο μέλος του καστ επιστρέφει μαζί με την Jennifer Coolidge

Newsroom

Η Jennifer Coolidge δεν είναι η μόνη που επιστρέφει στο The White Lotus. Το HBO, το οποίο δημοσίευσε τη Δευτέρα το νέο teaser trailer της σειράς, επιβεβαίωσε ότι ο Jon Gries, ο οποίος είχε τον ρόλο του Greg στην 1η σεζόν, θα εμφανιστεί στη δεύτερη σεζόν που είναι γυρισμένη στη Σικελία.

Στην 1η σεζόν ο χαρακτήρας της Coolidge, η Tanya, ανέπτυξε συναισθήματα για τον Greg, τον εργένη που παραθερίζει στο διπλανό ξενοδοχείο. Το promo δείχνει ένα κλιπ της Tanya σε μια Vespa - με τον Greg να οδηγεί.

Μέχρι στιγμής, η Coolidge και ο Gries είναι τα μόνα επιβεβαιωμένα μέλη του καστ που επιστρέφουν για τη δεύτερη σεζόν. Η 2η σεζόν έχει μια ολοκαίνουργια σύνθεση των επισκεπτών του ξενοδοχείου, όπως ο ηθοποιός του Divergent Theo James, ο πρωταγωνιστής των Sopranos, Michael Imperioli που θα υποδυθεί το ένα μέρος μιας οικογένειας τριών γενεών, ο Tom Hollander, η Haley Lu Richardson, ο Leo Woodall και ένα παντρεμένο ζευγάρι που υποδύονται ο Will Sharpe και η Aubrey Plaza.

Η ημερομηνία προβολής της δεύτερης σεζόν της σειράς The White Lotus δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Η νέα σεζόν στρέφει την προσοχή της μακριά από το θέρετρο της Χαβάης που παρουσιάστηκε στην 1η σεζόν. Ένα άλλο ξενοδοχείο του ομίλου The White Lotus θα αποτελέσει το σκηνικό για «μια διαφορετική ομάδα παραθεριστών που θα ταξιδέψει με τζετ σε ένα άλλο ακίνητο του White Lotus και θα εγκατασταθεί προσωρινά ανάμεσα στους κατοίκους του».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

σειράHBO Maxειδήσεις τώραHBO