Σινεμά|17.09.2022 16:51

Τα κινηματογραφικά νέα του Σαββατοκύριακου: Το παρανοϊκό τρέιλερ με τους Margot Robbie και Brad Pitt, η ταινία για την Whitney Houston και η Bella Hadid στη μικρή οθόνη

Newsroom

-  Η Walt Disney Co έβγαλε την ταινία «Star Wars» με τίτλο «Rogue Squadron» από το πρόγραμμα ταινιών της επόμενης χρονιάς, χωρίς να δώσει κάποια ένδειξη για το πότε η εταιρία θα κυκλοφορήσει μία νέα ταινία για την εισπρακτικά επιτυχημένη σειρά ταινιών διαστημικής περιπέτειας.

Η ταινία θα ήταν η πρώτη της σειράς «Star Wars» που θα έφτανε στους κινηματογράφους μετά το «The Rise of Skywalker» που προβλήθηκε τον Δεκέμβριο του 2019. Το "Rogue Squadron θα σκηνοθετούσε η παραγωγός της ταινίας «Wonder Woman» Πάτι Τζένκινς. Η ταινία είχε καθυστερήσει από το 2022, για τον Δεκέμβριο του 2023 εξαιτίας προβλημάτων στον προγραμματισμό της Τζένκινς. Η Disney έχει προωθήσει αρκετές τηλεοπτικές σειρές "Star Wars" τα τελευταία χρόνια στο κανάλι Disney+ μέσω της υπηρεσίας streaming.

- Ο Σαμ Μέντες, σκηνοθέτης των ταινιών Τζέιμς Μποντ «Skyfall» και «Spectre», θεωρεί ότι θα ήταν «υπέροχο» το επόμενο φιλμ της κινηματογραφικής σειράς να σκηνοθετηθεί από γυναίκα.

- Η πολυαναμενόμενη ταινία του σκηνοθέτη του La La Land, Damien Chazelle, με πρωταγωνιστές τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και τη Μάργκοτ Ρόμπι (Margot Robbie) είναι ήδη αντικείμενο συζήτησης προτού ακόμη βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες. Ο Damien Chazelle δούλευε την ιστορία του Babylon, τουλάχιστον στο μυαλό του, από τότε που μετακόμισε στο Λος Άντζελες πριν από περίπου 15 χρόνια.

«Από τον Damien Chazelle, το "Babylon" είναι ένα αυθεντικό επικό set τη δεκαετία του '20 στο Los Angeles, με cast τους Brad Pitt, Margot Robbie, Diego Calva, Jovan Adepo, Li Jun Li και Jean Smart. Μία ιστορία για υπέρμετρη φιλοδοξία και εξωφρενική υπερβολή, που παρουσιάζει την άνοδο και την πτώση αρκετών προσώπων κατά τη διάρκεια μίας εποχής του Χόλιγουντ, γεμάτη παρακμή», αναφέρει η επίσημη σύνοψη της ταινίας.

Δείτε το τρέιλερ:

- H Sony ετοιμάζεται να φέρει το «πνεύμα» της Γουϊτνέι Χιούστον στους κινηματογράφους και πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της ταινίας «I Wanna Dance With Somebody», το βιογραφικό δράμα για τη ζωή της σπουδαίας τραγουδίστριας. Η Ναόμι Άκι έχει αναλάβει τον δύσκολο, πρωταγωνιστικό, ρόλο και καλείται να ενσωματώσει την κορυφαία τραγουδίστρια που σημάδεψε γενιές με την αγγελική φωνή της. Μαζί της, οι Άστον Σάντερς, Στάνλεϊ Τούτσι και Ταμάρα Τούνι, που θα ερμηνεύουν τους ρόλους των Μπόμπι Μπράουν, Κλάιβ Ντέιβις και Σίσι Χιούστον, αντίστοιχα.

Τι θα δούμε στις συνδρομητικές πλατφόρμες

- Πρόσκληση για να πάρει μέρος στο καστ του «Squid Game» πιθανώς να λάβει ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της σειράς, Hwang Dong-hyuk.

Σε συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε το Netflix στη Σεούλ, όταν ρωτήθηκε αν κάποιος γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ θα έχει κάποιο ρόλο στη δεύτερη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς, ο Hwang απάντησε: «Δεν θα υπάρχει κανένας γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ στη δεύτερη σεζόν. Δεν είναι στο πλάνο και αν αλλάξει το σκηνικό, ίσως στην τρίτη σεζόν - αλλά η δεύτερη σεζόν, εξακολουθεί να διαδραματίζεται στην Κορέα. Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είπε ότι είναι μεγάλος θαυμαστής του "Squid Game", οπότε ίσως αν ο χρόνος ή οι ευκαιρίες το επιτρέψουν, μπορούμε να του ζητήσουμε να συμμετάσχει στα παιχνίδια».

Σύμφωνα με το Variety, η δεύτερη σεζόν θα ξεκινήσει γυρίσματα το 2023 και θα κυκλοφορήσει το 2024. «Θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του χρόνου και θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος», δήλωσε ο Hwang, προσθέτοντας ότι έχουν επιβεβαιωθεί τα παιχνίδια που θα παιχτούν στη σεζόν.

- Το τοπ μόντελ και αδελφή της Τζίτζι Χαντίντ,  Μπέλα Χαντίντ, αφήνει για λίγο τις πασαρέλες και κάνει το ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη, και συγκεκριμένα στη σειρά του Ράμι Γιούσεφ, με τίτλο «Ramy». Η συμμετοχή της στην τρίτη σεζόν της σειράς της «Hulu» ανακοινώθηκε τον Μάρτιο και το πρώτο τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε.

Αν και το μοντέλο εμφανίζεται για λίγα δευτερόλεπτα, έχει αποσπάσει ήδη πολύ καλές κριτικές για τον «τρόπο που γράφει στην κάμερα». Η Μπέλα Χαντίντ θα υποδυθεί τη Λένα, μια γυναίκα, η οποία θα βγει ραντεβού με τον καλύτερο φίλο του Ράμι, Στιβ στο Muslim Match.

Μάργκοτ ΡόμπικινηματογράφοςDisneyΜπραντ Πιτσειρέςstar warsταινίεςΓουίτνεϊ ΧιούστονHuluειδήσεις τώρα