Σινεμά|10.11.2023 19:56

Elon Musk: Ο Darren Aronofsky θα κάνει ταινία τη ζωή του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο

Newsroom

Στη μεγάλη οθόνη πρόκειται να μεταφέρει ο Darren Aronofsky (Ντάρεν Αρονόφσκι), σκηνοθέτης των Pi, Requiem for a Dream, Black Swam, The Whale και πολλών άλλων γνωστών ταινιών, τη ζωή του Elon Musk (Έλον Μασκ). Η ταινία με τη ζωή του γνωστού επιχειρηματία θα γίνει σε συνεργασία με την A24.

Όπως αναφέρει το Variety, η βιογραφική ταινία θα έχει στο επίκεντρο τον ιδρυτή των SpaceX και Tesla. Πρόσφατα, κυκλοφόρησε το βιβλίο «Elon Musk», από τον Walter Isaacson, το οποίο και πρόκειται να αποτελέσει τη βάση για το σενάριο. Ο ίδιος συγγραφέας, άλλωστε, είναι αυτός που υπογράφει την βιογραφία του Steve Jobs, πάνω στην οποία στηρίχθηκε το σενάριο για το biopic του ιδρυτή της Apple.

«Πόλεμος προσφορών» για την παραγωγή

Όσον αφορά τα δικαιώματα, το αμερικανικό μέσο αναφέρει ότι, οι προσφορές που έπεσαν στο τραπέζι ήταν πολλές, ωστόσο η γνωστή εταιρία παραγωγής A24, ήταν αυτή που επικράτησε στον «πόλεμο προσφορών». Δεν υπάρχουν για την ώρα περαιτέρω πληροφορίες καθώς, είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε πότε ή που θα ξεκινήσει η παραγωγή, καθώς και το όνομα του πρωταγωνιστή της ταινίας.

ταινίαειδήσεις τώραβιογραφίαΈλον Μασκ