Πολιτισμός
|
07.01.2022 09:29
Πέθανε ο ηθοποιός Πάνος Ηλιόπουλος - Συμμετείχε και στην ταινία «Ρεβάνς» με τον Αντώνη Καφετζόπουλο
NewsroomΈφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Πάνος Ηλιόπουλος. Τη θλιβερή είδηση του θανάτου έκανε γνωστή με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας. Ανάμεσα στις εμφανίσεις του που ξεχώρισαν ήταν στην ταινία του Νίκου Βεργίτση «Ρεβάνς» (1983), όπου συμπρωταγωνιστούσε με τον Αντώνη Καφετζόπουλο και τη Γιώτα Φέστα.
Πάνος Ηλιόπουλος - Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τον θάνατο του ηθοποιού
Ο Σπύρος Μπιμπίλας, πάντα ιδιαίτερα ευαίσθητος στα θέματα που αφορούν τους ηθοποιούς, έγραψε στο Facebook: «Με θλίψη μόλις πληροφορηθήκαμε την ξαφνική αποχώρηση ενός σεμνού συναδέλφου μας που έδρασε σε ποιοτικές ταινίες της δεκαετίας 70-80, και στο θέατρο…Ο Πάνος Ηλιόπουλος…. Η φωτο από την σπουδαία ταινία ΡΕΒΑΝΣ με τον Αντώνη Καφετζόπουλο… Καλό ταξίδι φίλε Πάνο».
Διαβάστε ακόμη
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων