Πολιτισμός|18.09.2022 15:33

Μάρθα Καραγιάννη: Το Twitter αποχαιρετά τη σπουδαία ηθοποιό - «Καλό ταξίδι στη δικιά μας βασίλισσα»

Newsroom

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 82 ετών, η Μάρθα Καραγιάννη, μια από τις πιο δημοφιλείς σταρ της χρυσής εποχής του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας στον Alpha, ο οποίος βρισκόταν στο πλευρό της μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Η ηθοποιός αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας επί μακρόν. Ο κ. Σούρας στάθηκε δίπλα της ακόμα και όταν η Μάρθα Καραγιάννη χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης της χολής, το φθινόπωρο του 2020. Τότε ξεκίνησαν τα προβλήματα για την υγεία της. Η ηθοποιός έχασε πολλά κιλά και ο οργανισμός της είχε πλέον εξασθενήσει. Μιλώντας, επίσης, στον Alpha ο Μάκης Δελαπόρτας δήλωσε συντετριμμένος για την απώλεια. Υπογράμμισε πως δεν το περίμενε, αφού δεν είχε τόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο ίδιος είχε συχνή επαφή με την οικογένειά της.

Τα μηνύματα στο Twitter μιλούν για μία σπουδαία και μοναδική ηθοποιό που δεν είναι πια κοντά μας. «Αξεπέραστη μελαχρινή γυναικάρα, ταλαντούχα, γεμάτη σκέρτσο και χαρά» έγραψε κάποιος, μ' έναν άλλο να συμπληρώνει: «Μόλις πέρασε στην αιωνιότητα άλλη μια μεγάλη ηθοποιός, η Μάρθα Καράγιαννη. Τα σέβη και συλλυπητήρια στην οικογένεια της». 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μάρθα Καραγιάννηειδήσεις τώραηθοποιόςTwitterθάνατος