Τα παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα έψαλαν σήμερα το πρωί στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο (pics)
Μαρίνα ΖιώζιουΤα παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα έψαλαν σήμερα το πρωί στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο εκπρόσωποι φορέων, σχολών και συλλόγων της χώρας.
Μικρά παιδιά, νέοι, εκπαιδευτικοί και μέλη διαφόρων συλλόγων, σχολείων και εκπαιδευτηρίων, θεραπευόμενοι σε Ιδρύματα της Ι. Αρχιεπισκοπής καθώς και μέλη του Λιμενικού Σώματος βρέθηκαν στην Ι. Αρχιεπισκοπή και ευχήθηκαν στον Αρχιεπίσκοπο. Ο Μακαριώτατος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους, τους έδωσε τις πατρικές του ευχές και τους προσέφερε μία συμβολική ευλογία.
Τέλος, ο γενικός διευθυντής του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμ. Ειρηναίος Νάκος, παρέδωσε στον Μακαριώτατο τον νέο ψηφιακό δίσκο με τίτλο «Ο πρώτος ήλιος» με τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή όπου συμμετέχουν η Ορχήστρα «ΚΑΝΩΝ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η Παιδική Νεανική Συμφωνική ορχήστρα της κυρίας Νίνας Πατρικίδου που τελεί υπό την Αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και ερμηνεύει η κυρία Σοφία Μάνου.
- Λίβανος: «Προοίμιο χερσαίας εισβολής» η ανατίναξη γέφυρας στα νότια της χώρας - Τι λέει το Ισραήλ
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Επόμενοι στόχοι οι σταθμοί ηλεκτρικής ενέργειας; Οι απειλές Τραμπ και Ιράν
- Συνελήφθησαν δυο νεαροί για τη δολοφονία του γνωστού τραγουδιστή στην Καρδίτσα - Η διαφωνία και η μοιραία μαχαιριά
- Ένοχος για απάτη με τεχνητή νοημοσύνη: Πώς «έκλεψε» εκατομμύρια από τη μουσική βιομηχανία