Fashion & Design|17.02.2023 02:30

Louis Vuitton: Ο Pharrell Williams διορίστηκε διευθυντής δημιουργικού της ανδρικής σειράς του οίκου

Newsroom

Ο κολοσσός της μόδας Louis Vuitton επέλεξε τον μουσικό και επιχειρηματία, Φαρέλ Γουίλιαμς (Pharrell Williams) για τη θέση του επικεφαλής δημιουργικού του τμήματος ανδρικών ενδυμάτων του.

Ο Αμερικανός δισκογραφικός παραγωγός, ράπερ, τραγουδιστής, τραγουδοποιός, Φαρέλ Γουίλιαμς αναπληρώνει το κενό που δημιουργήθηκε, όταν ο Βίρτζιλ Άμπλο πέθανε στα τέλη του 2020, σε ηλικία 41 ετών.

Αν και ο Φαρέλ Γουίλιαμς είναι περισσότερο γνωστός για τη μουσική του, δραστηριοποιείται και στον χώρο της μόδας. Δημιούργησε το brand Billionaire Boys Club σε συνεργασία με τον Nigo, τον Ιάπωνα σχεδιαστή πίσω από την πρωτοποριακή μάρκα A Bathing Ape,

Είναι επίσης μέλος του συγκροτήματος N.E.R.D. και στην Art Basel Miami Beach το 2009 αποκάλυψε γλυπτική συνεργασία με τον Τακάσι Μουρακάμι.

Οι αντιδράσεις για την ανάληψη του ρόλου από τον Φαρέλ Γουίλιαμς ήταν ανάμεικτες. Κάποιοι ενθουσιάστηκαν επειδή το brand επέλεξε ένα «παγκόσμιο ίνδαλμα» και άλλοι εξέφρασαν απογοήτευση επειδή επιλέχθηκε ακόμη ένας «όχι σχεδιαστής» μόδας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φάρελ ΓουίλιαμςLouis Vuittonειδήσεις τώρα