Food & Drink|20.03.2022 08:21

Κυριακάτικο δείπνο με λαζάνια - Τέσσερις συνταγές που σου φτιάχνουν τη διάθεση

Newsroom

Όταν το Σαββατοκύριακο φτάνει στο τέλος του, ένα πιάτο φρεσκοφτιαγμένα λαζάνια με πλούσια, κρεμώδη ή τυρένια γέμιση θα παρατείνει τα χαμόγελα στο σπίτι. Στις συνταγές που ακολουθούν θα ανακαλύψετε τόσο κλασικές εκδοχές όσο και vegetarian ιδέες για να διαλέξετε ανάλογα με την όρεξή σας και τις διατροφικές σας επιλογές. Όπως και να 'χει, είναι πιάτα που θα τα ευχαριστηθείτε.

Συνταγή για λαζάνια με πλούσια γέμιση από κιμά, μπεσαμέλ και μανιτάρια

Από τις πλέον κλασικές και αγαπητές ιδέες η γέμιση με μια σάλτσα από κιμά συνδυασμένη με πλούσια μπεσαμέλ, στην περίπτωση αυτή ενισχύεται με μανιτάρια για έξτρα απόλαυση. Δείτε τη συνταγή πατώντας εδώ.

Συνταγή για λαζάνια με σπανάκι, μπεσαμέλ, blue cheese και παρμεζάνα

Vegetarian ιδέα από τον Κυριάκο Μελά, που γεμίζει τα λαζάνια αυτά με σπανάκι και τυριά. Η μπεσαμέλ εξασφαλίζει την κρεμώδη σύσταση, βασική διάσταση του comfort food. Δείτε τη συνταγή πατώντας εδώ.

Συνταγή για λαζάνια με ζαμπόν, κεφαλοτύρι και σπαράγγια

Ένα απίθανα εκμαυλιστικό πιάτο με λαζάνια. Στην περίπτωση που βάλετε σπαράγγια, του προσθέτετε μια αναοιξιάτικη πινελιά, αλλά είναι εξίσου νόστιμο και χωρίς αυρά. Δείτε τη συνταγή πατώντας εδώ.

Συνταγή για λαζάνια με λαχανικά και κεφαλογραβιέρα

Ακόμη μια επιλογή που θα λατρέψουν οι φαν των λαχανικών και όσοι και όσες ακολουθούν vegetarian η plant-based διατροφή. Δείτε τη συνταγή πατώντας εδώ.

σπανάκιχορτοφαγίαζυμαρικάλαχανικάσπιτικές συνταγέςvegetarianμπεσαμέλλαζάνιακιμάςσυνταγές