Food & Drink|04.10.2022 08:10

3X3 – Τρία λαχταριστά γλυκίσματα με μόνο τρία υλικά

Newsroom

Σοκολατένιο μπράουνι με κακάο χωρίς αλεύρι, φανταστικά μπισκοτάκια βουτύρου και γλυκές μπουκίτσες με καρύδα φτιαγμένα εύκολα, γρήγορα και απλά με τα λιγότερα δυνατά υλικά. 

Συνταγή για μπράουνι χωρίς αλεύρι με 3 υλικά

Υλικά: 40 γρ. κακάο σκόνη, πικρό (περίπου 1/2 φλιτζάνι και 1 κουταλιά της σούπας), 160 γρ. ζάχαρη άχνη (περίπου 1 1/2 φλιτζάνι), 2 ασπράδια αυγών

Εκτέλεση: Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 C. Στρώνετε ένα ταψάκι (22 εκ. Χ 10 εκ.) με αντικολλητικό χαρτί.
Ανακατεύετε το κακάο με τη ζάχαρη άχνη σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτετε τα ασπράδια. Χτυπάτε με το σύρμα μέχρι να αποκτήσετε ένα πηχτό, λείο μείγμα. Αδειάζετε το μείγμα στο ταψάκι, ισιώνετε την επιφάνεια και ψήνετε για 20'-25'.  Αφήνετε το γλυκό να κρυώσει εντελώς πριν το κόψετε. 

Συνταγή για πανεύκολα μπισκοτάκια βουτύρου με 3 υλικά

Δε χρειάζεται καμία εμπειρία και κανένα ιδιαίτερο σκεύος ή εργαλείο για να φτιάξετε αυτά τα πανεύκολα μπισκοτάκια που μοσχοβολούν φρέσκο αγελαδινό βούτυρο και ξετρελαίνουν μεγάλους και μικρούς. Αν θέλετε να διακοσμήσετε τα μπισκότα, μπορείτε να βάλετε στην επιφάνειά τους κάποιους από τους αγαπημένους σας ξηρούς καρπούς. Δείτε τη συνταγή τους πατώντας εδώ.

Συνταγή για γλυκά κεράσματα καρύδας με 3 υλικά

Ελάχιστα υλικά και ακόμη λιγότερες κινήσεις σας χωρίζουν από τα απολαυστικά γλυκίσματα με την ιδιαίτερη γεύση της καρύδας. Δείτε τη συνταγή τους πατώντας εδώ.

μπισκότασυνταγέςκακάοκαρύδαγλυκάβούτυρο