Food & Drink|17.06.2023 22:15

Το Netflix ανοίγει εστιατόριο - Το μενού υπογράφουν οι σεφ της πλατφόρμας

Newsroom

Το Netflix ανοίγει εστιατόριο pop up στο Λος Άντζελες. Το μενού θα το επιμεληθούν σεφ που εμφανίζονται σε σόου της δημοφιλούς πλατφόρμας, όπως το «Chef’s Table»,  «Iron Chef», «Is It Cake? »  και το «Drink Masters».

Μεταξύ των σεφ που συμμετέχουν στο πρότζεκτ και υπογράφουν το μενού είναι η Dominque Crenn και ο Curtis Stone που έχουν κερδίσει αστέρι Μισελέν, ο μετρ της ασιατικής κουζίνας Μing Tsa και η ζαχαροπλάστης Nadiya Hussain.

«Το να μεταφέρω την αγάπη μου για το φαγητό στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο είναι μια από τις μεγαλύτερες συγκινήσεις της ζωής μου, αλλά το να το μεταφέρω από την οθόνη στο τραπέζι, δίνοντας στους θαυμαστές μια γεύση από αυτό που συμβαίνει πίσω από την κάμερα, είναι απλά φοβερή» δήλωσε ο Stone.

Το pop-up  εστιατόριο θα βρίσκεται στο Short Stories Hotel στο Δυτικό Χόλιγουντ και θα είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 5 μ.μ. έως τις 10 μ.μ., ενώ τα Σαββατοκύριακο θα σερβίρει brunch.

«Επισκεφτείτε το σύντομα», αναφέρει ο ιστότοπος του εστιατορίου. Οι κρατήσεις είναι διαθέσιμες στο Resy.com., ενώ όσοι επιθυμούν να το επισκεφτούν θα πρέπει να καταθέσουν 25 δολάρια προκαταβολή.

Οι πελάτες που θέλουν να συναντήσουν τους γαστρονομικούς τους ήρωες είναι άτυχοι, καθώς θα είναι διαθέσιμα μόνο τα πιάτα τους.

«Το Netflix Bites είναι αυστηρά μια ευκαιρία να δοκιμάσετε τα μοναδικά πιάτα  των  αγαπημένων σας σεφ!»αναφέρει η ιστοσελίδα του εστιατορίου και ξεκαθαρίζει ότι «Οι σεφ δεν θα βρίσκονται στο χώρο για να σας συναντήσουν και να χαιρετήσουν».

NetflixΛος Άντζελεςεστιατόριοειδήσεις τώρα