Food & Drink|16.04.2020 09:30
Mεζέδες και ορεκτικά για το γιορτινό τραπέζι κι όχι μόνο
Βαγγέλης ΔρίσκαςΜε προτάσεις κλασικές, όπως τα παστουρμαδοπιτάκια και οι ψητές πιπεριές με ξινομυζήθρα, άλλες πιο εξωτικές με ανατολίτικα αρώματα, όπως το χούμους με ψητά καρότα, αλλά και πρωτότυπες όπως τα τραγανά κολοκυθάκια με κρούστα τυριού, το αφιέρωμα που ακολουθεί θα σας δώσει πολλές ιδέες για να περιποιηθείτε τους αγαπημένους σας και να τους εντυπωσιάσετε!
Ψητές ξιδάτες πιπεριές με ξινομυζήθρα
Τζατζίκι με παντζάρια και καρύδια
Μυκονιάτικα κρεμμυδοπιτάκια
Χούμους με ψητά καρότα
Αυγοσαλάτα
Ψητά λαχανικά με φρέσκα αρωματικά
Παστουρμαδοπιτάκια
Τραγανά κολοκυθάκια με κρούστα τυριού
Πασχαλιάτικη πίτα με σπανάκι και σέσκουλα
φωτογραφίες συνταγών: iStock/Ideal Image
Πηγή: eatme Απριλίου. Το περιοδικό eatme κυκλοφορεί την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα με το Έθνος της Κυριακής
Διαβάστε ακόμη
- Επιμένουν οι αγρότες της Κρήτης παρά τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση - Κλείνουν ξανά το αεροδρόμιο Ηρακλείου
- Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
- Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
- Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου