Ελλάδα
|
15.05.2020 19:16
Δίκη Τοπαλούδη: Ξέσπασμα κατά του δικηγόρου του Ροδίτη από τη μητέρα της Ελένης
NewsroomΑνέβηκαν και σήμερα οι τόνοι στη δίκη της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη με την έδρα να εκδίδει την ετυμηγορία κρίνοντας ένοχους τους δύο νεαρούς που βίασαν και σκότωσαν την άτυχη φοιτήτρια. Κατά την διάρκεια της αγόρευσης του συνηγόρου του Ροδίτη κατηγορουμένου, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη ξέσπασε στο άκουσμα του αιτήματος αναγνώρισης του ελαφρυντικού της μετεφηβικής ηλικίας.
«Δε γυρνάει πίσω το παιδί, ποιο ελαφρυντικό; 17 χρόνων ανεβάζουν κυβερνήσεις, το κοπρόσκυλο βίασε και σκότωσε το παιδί μου» είπε και αποχώρησε από την αίθουσα φωνάζοντας, ενώ το ακροατήριο την χειροκροτούσε.
Διαβάστε ακόμη
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων