Ελλάδα|04.06.2020 19:14

Ομιλος Sani/Ikos: Επανέναρξη λειτουργίας τριών ξενοδοχειακών μονάδων

Ντέπη Χιωτοπούλου

Τρία από τα εννέα ιδιόκτητα resorts πολυτελείας αναμένεται να λειτουργήσουν φέτος, αυτό το ιδιόμορφο καλοκαίρι, και όπως ανακοίνωσε ο Ομιλος Sani/Ikos, η επανέναρξη των ξενοδοχειακών μονάδων θα γίνει από την 1η Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, την 1η Ιουλίου 2020 θα ανοίξουν τις πόρτες τους το πλήρως ανακαινισμένο Porto Sani και Sani Asterias στο Sani Resort στη Σάνη Κασσάνδρας της Χαλκιδικής όπως και το Ikos Olivia, επίσης, στη Χαλκιδική, στη Γερακινή.

Από την 1η Ιουλίου, τα παραπάνω πολυτελή resorts θα λειτουργήσουν με πρωτοποριακά πρωτόκολλα υγιεινής που παρέχουν κορυφαία στον κόσμο επίπεδα ασφάλειας πιστοποιημένα από παγκόσμιου κύρους συνεργάτες και σε συνεργασία με διεθνείς και εθνικούς οργανισμούς.

Αξιοποίηση του φυσικού περιβάλλοντος και των ιδιωτικών χώρων

Ακολουθώντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές για τη διασφάλιση της υγείας σε όλα τα επίπεδα, ο Ομιλος Sani/Ikos δίνει έμφαση στο απέραντο φυσικό περιβάλλον και τους ανοιχτούς χώρους  του Sani Resort και των Ikos Resorts οι οποίοι προσφέρουν πληθώρα ασφαλών και συγχρόνως μαγευτικών επιλογών ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

Τεστ COVID-19 για προσωπικό και επισκέπτες

Η υγεία των επισκεπτών διασφαλίζεται μέσω σειράς μέτρων που περιλαμβάνει μοριακά τεστ (molecular COVID-19 testing) για όλους τους υπαλλήλους πριν από την έναρξη και περιοδικά κατά τη λειτουργία των ξενοδοχείων και άμεσα τεστ αντισωμάτων (rapid antibody COVID-19 testing) για όλους τους επισκέπτες.

Να σημειώσουμε ότι μέσω των εμπορικών σημάτων του, Sani Resort και Ikos Resorts, o Ομιλος λειτουργεί 9 ιδιόκτητα resorts στη Χαλκιδική, Κέρκυρα και Κω, τα οποία συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων resort πολυτελείας στον κόσμο. Επιπρόσθετα, η πρώτη μονάδα του Ομίλου εκτός Ελλάδας, το Ikos Andalusia στην Costa Del Sol της Ισπανίας, θα υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες τον Σεπτέμβριο.

ξενοδοχείαΌμιλος Sani/Ikos