Πάτρα: Μητέρα εγκατέλειψε τρία παιδιά της και έφυγε στην Αθήνα με το τέταρτο
Αλέξανδρος ΚαλαφάτηςΓια έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο κατηγορείται μία μητέρα, με καταγωγή από το Ιράκ, η οποία άφησε στο σπίτι της στην Πάτρα τα τρία ανήλικα παιδιά της και ταξίδεψε στην Αθήνα. Γείτονας της μητέρας τηλεφώνησε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» το περασμένο Σάββατο και κατήγγειλε ότι τρία παιδιά, ηλικίας 5, 8 και 10 ετών, βρίσκονται μόνα τους σε διπλανό σπίτι. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που έφτασε το συγκεκριμένο σπίτι και εξακρίβωσε την πιστότητα της καταγγελίας.
Πράγματι, τα τρία παιδάκια ήταν μόνα τους στο σπίτι, τρομαγμένα και χωρίς καμία επίβλεψη. Η μητέρα τους αναζητήθηκε και εντοπίστηκε στην Αθήνα, όπου είχε ταξιδέψει μαζί με το τέταρτο παιδί της, ηλικίας δύο ετών. Σε βάρος της μητέρας σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο. Τα τρία παιδάκια μεταφέρθηκαν στην Παιδιατρική Κλινική στο νοσοκομείο του Ρίου για προστατευτική φύλαξη. Η Εισαγγελέας Ανηλίκων Πατρών που έχει αναλάβει την υπόθεση θα αποφασίσει για το μέλλον τους.
- Ο βουλευτής με το χωράφι που έγινε βοσκοτόπι, ο Πιερρακάκης ως πρωθυπουργός κυβέρνησης συνεργασίας και τα μπλεξίματα του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα λόγω Τσίπρα
- Τι θα πει στη Βουλή ο Μητσοτάκης για αγροτικό, στεγαστικό και πακέτο μέτρων του 2026; Τα πολιτικά μηνύματα που θα εκπέμψει
- «Πιο κοντά από ποτέ» σε συμφωνία για τον πόλεμο στην Ουκρανία: Το πόκερ με τις εγγυήσεις
- Απεργία 16 Δεκεμβρίου: Ποιοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις - Τι ισχύει με μέσα μαζικής μεταφοράς και σχολεία