Ελλάδα|24.07.2020 15:35

Επίθεση με τσεκούρι: Ιδιαίτερα κρίσιμη η κατάσταση του 56χρονου εφοριακού

Newsroom

Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του 56χρονου εφοριακού που έπεσε θύμα της σοκαριστικής επίθεσης με τσεκούρι από 45χρονο, στις 16 Ιουλίου, στην ΔΟΥ Κοζάνης. Αντίθετα, σημαντικά σημεία βελτίωσης παρουσιάζει η 67χρονη συνάδελφός του. Και οι δύο εξακολουθούν να νοσηλεύονται στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, διασωληνωμένοι και με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.

Σύμφωνα με το σημερινό (Παρασκευή 24 Ιουλίου) ανακοινωθέν του νοσοκομείου, ο Ξ.Π. «παρουσιάζει δυσκολία ανταπόκρισης στη θεραπεία και η κατάσταση του ασθενή θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη για τη ζωή του». Ο ασθενής παραμένει σε νοσηλεία στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, είναι διασωληνωμένος σε καταστολή σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.

Αναφορικά με την 67χρονη εφοριακό, Π.Θ. που νοσηλεύεται επίσης στη Β ΜΕΘ του νοσοκομείου, διασωληνωμένη σε μηχανική υποστήριξης της αναπνοής, η ανακοίνωση σημειώνει πως «παρουσιάζει σημαντικά σημεία βελτίωσης» και παραμένει σε στενή νευροχειρουργική παρακολούθηση

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τρίτη, 21 Ιουλίου, πήρε εξιτήριο από το ίδιο νοσοκομείο το τρίτο θύμα της επίθεσης, η 47χρονη εφοριακός που είχε πιο ελαφριά τραύματα και σώθηκε από τα χέρια του δράστη με την παρέμβαση του διευθυντή της ΔΟΥ.

Νοσοκομείο «Παπανικολάου»εφοριακοίΚοζάνηεφορίαεπίθεση με τσεκούρι