Ελλάδα|30.07.2020 19:53

Κορονοϊός: Βίντεο ντοκουμέντο με συνωστισμό σε beach bar της Μυκόνου

Newsroom

Την ώρα που συνεχίζονται οι σαρωτικοί έλεγχοι σε beach bar, καταστήματα εστίασης, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και οι λοιμωξιολόγοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού τις τελευταίες μέρες στη χώρα μας, στη Μύκονο συνεχίζονται τα φαινόμενα συνωστισμού σε beach bar, όπου ο κόσμος στοιβάζεται σαν να μην υπάρχει κορονοϊός και δεν τηρεί τις απαραίτητες αποστάσεις.

Στο βίντεο ντοκουμέντο, οι θαμώνες του beach bar διασκεδάζουν χωρίς να τηρούν καμία απόσταση και χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης. Όλοι διασκεδάζουν σαν να μην υφίσταται κανένας κίνδυνος ενώ οι εικόνες θυμίζουν καλοκαίρια την προ-κορονοϊού εποχή.

Πρώτη σύλληψη στη Μύκονο

Μία ημέρα μετά την επίσκεψη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στη Μύκονο για να περιοριστούν τα πάρτι συνωστισμού, να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι στο «νησί των ανέμων» και να μπει «φρένο» στην ανεξέλεγκτη κοσμοσυρροή, έρχεται η πρώτη σύλληψη στη Μύκονο λόγω κορονοϊού για πάρτι με συνωστισμό σε βίλα.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι σαρωτικοί έλεγχοι στη Μύκονο σε beach barκέντρα διασκέδασης, αλλά και σε βίλες που διοργανώνονται πάρτι και παρατηρείται συνωστισμός.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, οι Αρχές προχώρησαν ήδη σε μία σύλληψη ενοικιαστή βίλας, ο οποίος είχε διοργανώσει πάρτι με αποτέλεσμα να παρατηρηθεί συνωστισμός από τους πολλούς καλεσμένους. Παράλληλα, αστυνομικοί πραγματοποίησαν 15 ελέγχους για το αν τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό σε beach bar και κέντρα διασκέδασης.

beach barΚορονοϊόςΜύκονοςσυνωστισμός