Χρυσοχοΐδης για πάρτι στη Μύκονο: Θα γίνει ό,τι χρειάζεται για την ασφάλεια των πολιτών
Σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, θα διενεργούνται συστηματικοί έλεγχοι της Αστυνομίας σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους διασκέδασης και συναθροίσεων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

«Θα γίνει ό,τι χρειάζεται ώστε να διατηρηθεί η Μύκονος σε συνθήκες υγειονομικής ασφάλειας, τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες. Παράλληλα, οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτύξει σχέδιο για την πάταξη της εγκληματικότητας και της ανομίας στο νησί», τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ο υπουργός βρέθηκε στο «νησί των ανέμων» με αφορμή τη συγκρότηση της νέας αστυνομικής Υπηρεσίας και ειδικότερα Υποδιεύθυνσης στο νησί, η οποία θα στελεχωθεί συνολικά με 120 νέους αστυνομικούς.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης, που πραγματοποίησε αυτοψία στο κτίριο, το οποίο θα στεγάσει τη νέα αστυνομική Υπηρεσία, επισήμανε επίσης, ότι ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί στη μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων και ατυχημάτων με συστηματικούς ελέγχους τόσο των οδηγών όσο και των εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων και δικύκλων.
Αναφερόμενος στο ζήτημα της εγκληματικότητας, υπογράμμισε ότι θα υπάρξουν ενισχυμένα μέτρα και περιπολίες για τον ριζικό περιορισμό των κλοπών ενώ ιδιαίτερη μέριμνα θα υπάρξει για την εξάρθρωση δικτύων διακίνησης ναρκωτικών.
Σχετικά με το θέμα του κορονοϊού, ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι η Μύκονος παραμένει μεν ασφαλής, αλλά πρόσθεσε πως οι κίνδυνοι ελλοχεύουν σε καθημερινή βάση. Ανακοίνωσε, μάλιστα, ότι θα διενεργούνται συστηματικοί έλεγχοι της Αστυνομίας σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους διασκέδασης και συναθροίσεων. Σημειώνεται, πάντως, ότι ο υπουργός πρόκειται να επισκεφθεί τη Μύκονο στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα για να εποπτεύσει την εφαρμογή των αποφάσεων που λήφθηκαν.
Πόσο στοιχίζει η είσοδος στα πάρτι
Σύμφωνα με πληροφορίες ομάδες που ασχολούνται με τη διοργάνωση των prive πάρτι έχουν φτάσει στο νησί μεταφέροντας το know- how από την Ίμπιζα. Στο γνωστό νησί της Ισπανίας εφαρμόστηκε για πρώτη φορά η πρακτική των πάρτι σε βίλες.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες η είσοδος είναι για «λίγους και εκλεχτούς» που είναι διατεθειμένοι να βάλουν «βαθιά» το χέρι στην τσέπη πληρώνοντας είσοδο από 150 έως 1000 ευρώ. Οι προσκλήσεις είναι «επτασφράγιστο» μυστικό και οι προσκεκλημένοι μαθαίνουν τον τόπο μέσω sms ή viper λίγες μόνο ώρες πριν ξεκινήσει το γλέντι, το οποίο συνήθως τελειώνει την άλλη ημέρα το πρωί.
Πώς ο κύκλος βίας στη Γαλλία θα επηρεάσει τις προεδρικές εκλογές - Διεθνολόγος εξηγεί στο ethnos.gr
«Παραλιακό Βατικανό» με καφετέριες και κλαμπ χωρίς έλεγχο των δήμων βλέπουν εννέα δήμαρχοι της νότιας Αττικής
Το AI που δουλεύει για τον Μητσοτάκη, ο Καρατζαφέρης που «κυβερνά» και το άνοιγμα του Άδωνι σε Καραμανλή
Με «γαλλικό κλειδί» θέλει να ανοίξει την πόρτα της συσπείρωσης η κυβέρνηση: Το αφήγημα και τα πυρά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




