Ελλάδα|04.09.2020 17:32
Τροχαίο στη Συγγρού: Πήγε να περάσει πεζός τη λεωφόρο και τον χτύπησε αυτοκίνητο
NewsroomΈνας 45χρονος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά, καθώς στην προσπάθειά του να διασχίσει τη λεωφόρο Συγγρού παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο. Το περιστατικό σημειώθηκε στο ύψος της λεωφόρου Αμφιθέας.
Σύμφωνα με βίντεο του Mega ο 45χρονος σκαρφάλωσε στο στηθαίο με σκοπό να περάσει στο ρεύμα της καθόδου. Καθώς κατέβηκε από αυτό, αρχικά απέφυγε ένα μηχανάκι και ένα αυτοκίνητο.
Όμως δεν πρόλαβε να αποφύγει ένα δεύτερο όχημα, το οποίο κινούνταν με ταχύτητα στο αριστερό ρεύμα. Μάλιστα, όπως φαίνεται και στο βίντεο επιχείρησε να κάνει άλμα για να αποφύγει τη σύγκρουση. Ωστόσο, ο άνδρας τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς».
Διαβάστε ακόμη
- Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης
- Οι δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο νέου κόμματος Τσίπρα: Η «Ιθάκη» ως σημείο καμπής σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό
- Αναγκαστικό restart στο μετρό της Αθήνας: Νέοι συρμοί, αναβαθμίσεις και... καθυστερήσεις