Καιρός: Ο Ιανός χτυπάει την Κρήτη - Κλείνουν γέφυρες, πλημμύρισαν καταστήματα
NewsroomΣτη δίνη του Ιανού βρίσκεται και η Κρήτη καθώς η κακοκαιρία έφτασε στο νησί. Σύμφωνα με το cretapost.gr από νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτουξεκίνησαν οι βροχοπτώσεις από τα δυτικά και συγκεκριμένα τα Χανιά, ενώ το απόγευμα καταιγίδες και κεραυνοί έκαναν την εμφάνισή τους και στον νομό Ηρακλείου.
Μάλιστα, έντονη είναι η καταιγίδα αυτή τη στιγμή στο Ηράκλειο, η οποία δεν επιτρέπει ορατότητα πέρα από τα τέσσερα μέτρα.
Όπως αναφέρει, αντίστοιχα, το neakriti.gr σοβαρό πρόβλημα προκάλεσε και στις πτήσεις καθώς στο αεροδρόμιο της πόλης, δεν κατάφεραν να προσγειωθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις πτήσεις με μία εξ αυτών να προσγειώνεται στην Κω.
Σύμφωνα με πληροφορίες σημειώθηκε έκρηξη πυλώνα της Δ.Ε.Η. στην εθνική οδό Αγίου Νικολάου – Ηρακλείου, στο ύψος του παλιού ΚΤΕΟ με αποτέλεσμα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση σε ορισμένες περιοχές. Συνεχείς διακοπές συμβαίνουν ανα τακτά χρονικά διαστήματα σε πολλές περιοχές του Ηρακλείου.
- «Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους
- Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει
- Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
- Σοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστρια