Ελλάδα|24.09.2020 13:40

Επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής - Τρεις συλλήψεις

Newsroom

Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και λίγη ώρα. Από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β) συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί (δύο άνδρες, ηλικίας 38 και 42 ετών αντίστοιχα και μία γυναίκα 36 ετών), οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή όπλων και εκρηκτικών. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Open TV πρόκειται για μέλη της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών. Η επιχείρηση ξεκίνησε απογευματινές ώρες της 23-09-2020 σε τέσσερα σπίτια στην Αττική, που δεν έχει ξεκαθαριστεί αν πρόκειται για γιάφκες και είναι σε εξέλιξη.

«Από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β) συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί (δύο άνδρες, ηλικίας 38 και 42 ετών αντίστοιχα και μία γυναίκα 36 ετών), οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή όπλων και εκρηκτικών. Η επιχείρηση ξεκίνησε απογευματινές ώρες της 23-09-2020 και είναι σε εξέλιξη. Πραγματοποιούνται (4) κατ’ οίκον έρευνες, με την ολοκλήρωση των οποίων θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση» αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Η τελευταία ενέργεια της «Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών» ήταν η επίθεση εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ τα ξημερώματα της 17ης Δεκεμβρίου 2018.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου στο Open TV, ο ένας εκ των ανδρών που έχει συλληφθεί, έχει απασχολήσει πολλές φορές τις Αρχές κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα και στο κοινό ποινικό και στο αντάρτικο πόλης. Οι Αρχές εκτιμούν ότι έχουν να κάνουν με την οργάνωση «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» ενώ ένα από τα άτομα που έχουν συλληφθεί είναι συνεργός του Βασίλη Παλαιοκώστα και το όνομά του είχε εμπλοκή και στην απαγωγή του επιχειρηματία Μυλωνά στη Θεσσαλονίκη.

τρομοκράτεςτρομοκρατική οργάνωσησυλλήψειςΟμάδα Λαϊκών Αγωνιστώναντιτρομοκρατικήγιάφκα