Ελλάδα|17.03.2021 13:22

Τροχαίο στη Βουλή: Δεν υποβλήθηκε αίτημα για φωτεινό σηματοδότη λέει η Περιφέρεια Αττικής

Newsroom

«Αδειάζει» η Περιφέρεια Αττικής τις αναφορές περί αιτήματος που υποβλήθηκε το 2020 από την αρμόδια υπηρεσία της Βουλής για τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας προς την Πλατεία Συντάγματος, αναφορές που προέκυψαν μετά το πολυσυζητημένο τροχαίο δυστύχημα των προηγούμενων ημερών.

«Δεν υπάρχει αίτημα προς την Περιφέρεια Αττικής για τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της Βουλής», αναφέρει κατηγορηματικά η Περιφέρεια Αττικής σε ανακοίνωσής της.

Διαβάστε επίσης: Εκτός Τροχαίας ο τροχονόμος που μίλησε απρεπώς σε ντελιβερά

Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Με αφορμή χθεσινές και σημερινές αναφορές στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, περί αιτήματος που υποβλήθηκε το 2020 από την αρμόδια υπηρεσία της Βουλής, προς την Περιφέρεια Αττικής, για τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη επί της Λ. Βασ. Σοφίας στην κάθοδο προς την Πλατεία Συντάγματος, με σκοπό τη διευκόλυνση πραγματοποίησης με νόμιμο τρόπο αριστερής στροφής προς την είσοδο της Βουλής, διευκρινίζουμε ότι τέτοιο αίτημα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ  προς τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής.

Οποιαδήποτε αναφορά που συνδέει το υποτιθέμενο αυτό αίτημα, με το πρόσφατο τροχαίο ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός νέου ανθρώπου, προφανώς υπηρετεί άλλες σκοπιμότητες».

Διαβάστε επίσης: Κατέθεσε ο οδηγός ταξί - Έδωσε φωτογραφίες από το συμβάν

ΒουλήτροχαίοΠεριφέρεια Αττικής