Θεσσαλονίκη – Βίντεο: Διακινητής βασανίζει μετανάστες με καυτό σίδερο ρούχων
NewsroomΣοκ προκαλεί ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει έναν διακινητή μεταναστών να βασανίζει δύο νεαρά αγόρια χωρίς ρούχα, κρατώντας ένα καυτό σίδερο.
Μάλιστα οι διακινητές μεταναστών που όπως αποδείχθηκε προέβαιναν σε βασανισμούς αλλοδαπών που διακινούσαν, τους οποίους μαγνητοσκοπούσαν προκειμένου να στείλουν τα video στους συγγενείς τους και να τους στείλουν χρήματα, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.
Ένα από αυτά τα βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας και οι εικόνες πραγματικά σοκάρουν. Στο βίντεο που κόβει την ανάσα ένας διακινητής, κρατώντας ένα καυτό σίδερο ρούχων απειλεί να κάψει νεαρούς μετανάστες που είναι παγιδευμένοι, χωρίς ρούχα και ουρλιάζουν.
Σημειωτέον δε πως, οι καταγγελίες για τα βασανιστήρια οδήγησαν τη Δίωξη Οργανωμένου Εγκλήματος Θεσσαλονίκης, στα ίχνη του κυκλώματος. Συνελήφθησαν 13 Πακιστανοί που κατηγορούνται ότι κανόνιζαν τη μεταφορά των μεταναστών μέχρι τη Θεσσαλονίκη, όπου τους κρατούσαν, ώσπου οι συγγενείς τους να πληρώσουν το ποσό της διακίνησης. Στην συνέχεια, έπαιρναν και αλλά χρήματα για να τους προωθήσουν στην Ευρώπη.
Διαβάστε ακόμη: ΕΛ.ΑΣ. για επιχείρηση κορονοπάρτι: «Αν επέμβουμε θα έχουμε μία χειρότερη Νέα Σμύρνη»
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο