Ελλάδα|07.06.2021 21:06

Σεπόλια: Βίντεο - ντοκουμέντο από την δολοφονία του 32χρονου

Newsroom

Ένα βίντεο - ντοκουμέντο από την εν ψυχρώ δολοφονία που σημειώθηκε στα Σεπόλια την Κυριακή 30 Μαΐου ήρθε το φως της δημοσιότητας. 

Όπως φαίνεται σε αυτό, ο 32χρονος σεσημασμένος για ληστείες και ναρκωτικά πίνει καφέ σε γνωστό κατάστημα της περιοχής. Ξαφνικά, ένας άνδρας τον πλησιάζει από πίσω και ανοίγει πυρ.

Το θύμα δέχεται 8 σφαίρες σε διάφορα σημεία του σώματος του και ο δράστης τρέπεται σε φυγή. Στο βίντεο που έφερε στο φως ο ΑΝΤ1  - και το οποίο περιέχει σκληρές εικόνες - φαίνεται πως ο δράστης φορά ανοιχτόχρωμο παντελόνι και σκουρόχρωμη μπλούζα με κόκκινα γράμματα.

Τα πρώτα λεπτά της δολοφονίας

Οι θαμώνες του καταστήματος σκύβουν ενστικτωδώς για να μην χτυπηθούν. Ο 32χρονος, έχοντας ακόμα τις αισθήσεις του, σέρνεται και μπαίνει μέσα στο κατάστημα για να σωθεί, λίγα ωστόσο δευτερόλεπτα ακόμα σωριάζεται στο πάτωμα.

Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές, o 32χρονος ανήκε την περίοδο του 2007 σε μία συμμορία διακίνησης ναρκωτικών, η οποία χωρίστηκε στα δύο και από τότε τα μέλη της έχουν μεταξύ τους βεντέτα. Μία βεντέτα με δώδεκα δολοφονίας και δέκα απόπειρες.

Όλες οι ειδήσεις

Κορονοϊός: Ανοίγει η πλατφόρμα για τους 25 - 29 ετών, τα διαθέσιμα εμβόλια

Kαιρός: Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι - Πότε θα εξασθενήσουν τα φαινόμενα

Πελώνη: Τα 4 νέα μέτρα που ισχύουν από σήμερα – Τι αλλάζει με την καραντίνα

Σχολεία: Ηλεκτρονικά οι εγγραφές και οι αλλαγές στοιχείων φέτος στο Λύκειο

βίντεοδολοφονίαανθρωποκτονίαΣεπόλια