Ελλάδα|08.06.2021 15:42

Γλυκά Νερά - Ψυχολόγος: Προκαταρκτική έρευνα για απάτη και παραβίαση εχεμύθειας

Newsroom

Την παρέμβαση της δικαιοσύνης προκαλεί η αποκαλούμενη «ψυχολόγος», η οποία  παρακολουθούσε την 20χρονη Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά. Η εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί, βάση και της δικογραφίας που έστειλαν στην εισαγγελία οι αστυνομικές αρχές, εάν έχει τελεστεί από την πλευρά της το αδίκημα της απάτης κατ’ εξακολούθηση καθώς και αυτό της παραβίασης επαγγελματικής εχεμύθειας.

Σημειώνεται πως την Τρίτη η «ψυχολόγος» της 20χρονης Καρολάιν, η οποία τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών, βρέθηκε στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει για το ενδεχόμενο αντιποίησης αρχής.

Πρόεδρος Συλλόγου Ελλήνων ψυχολόγων: «Δεν είναι ψυχολόγος»

Το πρωί της Τρίτης μίλησε στο OPEN TV για την υπόθεση η πρόεδρος του συλλόγου Ψυχολόγων Βάσω Μπουκουβάλα, η οποία επανέλαβε πως η επικαλούμενη ψυχολόγους του ζεύγους, Ελένη Μυλωνοπούλου «δεν είναι ψυχολόγος» και έχει κληθεί να καταθέσει το πτυχίο, ενώ παράλληλα ανέφερε πως «διέσυρε το επάγγελμα του ψυχολόγου».

«Εμείς την καλέσαμε 31 Μαΐου να μας καταθέσει το πτυχίο δεν έχει ούτε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ούτε πτυχίο. Δεν είναι ψυχολόγος», σημείωσε η κυρία Μπουκουβάλα και εν συνεχεία πρόσθεσε: «Έκανε επαγγελματική χρήση ψυχολόγου. Στο εξώδικο που έστειλε σε μας σαν επαγγελματική ιδιότητα ανέφερε ότι ασχολείται με υπνωτισμό και εναλλακτικές θεραπείες. Τι έκανε; Έκανε στην κοπέλα υπνωτισμό»; διερωτήθηκε.

«Η ιστορία θυμίζει πολύ τον ΙΑΝΟ που άλλαζε συνέχεια πρόσωπα. Είναι τίτλος του ό,τι δηλώσεις είσαι», σημείωσε η πρόεδρος και στη συνέχεια δήλωσε: «Ηθελαν να τα βρούμε εξωδικαστικά, είπα στη δικηγόρο της να επικοινωνήσει με τον νομικό μας σύμβουλο. Ποτέ δεν ξέρεις το κίνητρο του άλλου» και ξεκαθάρισε πως «ανεξαρτήτως της τραγωδίας είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε το ιατρικό απόρρητο. Ο ψυχολόγος απαγορεύεται να είναι μάρτυρας υπεράσπισης ή κατηγορίας του πελάτη του».

Όλες οι ειδήσεις

Μητσοτάκης: Κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει σε επιχειρηματία της εστίασης να δέχεται μόνο εμβολιασμένους

Διαδικτυακό μπλακ άουτ στις μεγαλύτερες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες

Αγία Βαρβάρα: Στη φυλακή ο 74χρονος για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου

Καιρός - Μαρουσάκης: Καταιγίδες και χαλάζι φέρνει η Ψυχρή Λίμνη

ψυχολόγοςΓλυκά Νερά