Πρετεντέρης: Δεν ξέρω ποιος έβαλε γκαζάκια, ελπίζω να πάνε για μπάνιο και διακοπές
NewsroomΕπίθεση με γκαζάκια σημειώθηκε τα ξημερώματα στο σπίτι του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη. Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 4:00 στην περιοχή του Ψυχικού. Από την ανάφλεξη προκλήθηκαν μικρές ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας, αλλά και σε αυτοκίνητα που ανήκουν σε ενοίκους και ήταν σταθμευμένα στο πάρκινγκ.
Ο δημοσιογράφος σε δηλώσεις του μετά την επίθεση τόνισε ότι «δεν άκουσα τίποτα. Με ξύπνησαν και μου είπαν ότι έβαλαν γκαζάκια. Δεν άκουσα θόρυβο. Η Αστυνομία με ενημέρωσε. Ελπίζω να πάνε για μπάνιο και διακοπές και να ξεμπερδεύουμε. Με 40 βαθμούς καύσωνα θέλει μεγάλο κόπο να βάλει κανείς γκαζάκια. Δεν πειράζει. Ο καθένας κάνει αυτό που τον διασκεδάζει».
Σε ερώτηση εάν έχει δεχτεί κάποιο απειλητικό μήνυμα, ο Γιάννης Πρετεντέρης απάντησε "όχι καθόλου. Οι τελευταίοι μήνες είναι πολύ ήσυχοι. Από τον Κουφοντίνα και μετά ησυχάσαμε. Δεν ξέρω ποιος μπορεί να το έκανε".
Καιρός – Καύσωνας: Κορυφώνεται την Πέμπτη με 44 βαθμούς
Εστίαση – Διασκέδαση: Ολες οι αλλαγές από 15 Ιουλίου- Τα καταστήματα μόνο για εμβολιασμένους
Πανελλήνιες 2021: Το παράλληλο Μηχανογραφικό και τα Δημόσια ΙΕΚ για υποψήφιους
Αποκαλυπτήρια για το νέο ασφαλιστικό: Τι αλλάζει στις επικουρικές – Αναλυτικά το νομοσχέδιο
- Από... προφήτης σε «μεσσίας»: Σεναριογράφος των Simpsons κατεβαίνει για πρόεδρος των ΗΠΑ το 2028
- Πυροβολισμοί σε κατάστημα στην Πατησίων: Καταδίωξη και τρεις συλλήψεις - «Πυροβόλησαν και προς το κεφάλι, τον βρήκα κάτω»
- Η Ευρώπη «φλέγεται»: 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εν μέσω καύσωνα - Ρεκόρ ζέστης για Μάιο
- Ρατσιστική επίθεση κατά 12χρονου Ινδού στην Πάτρα - Τον άρπαξαν, τον ξυλοκόπησαν και τον έκαψαν με τσιγάρο