Ελλάδα|02.07.2021 21:56

Τροχαίο με εγκατάλειψη στο Νέο Ηράκλειο: Ο οδηγός κυκλοφορούσε ανενόχλητος

Newsroom

Ενα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε στο Νέο Ηράκλειο την περασμένη Τετάρτη, όταν ένας ασυνείδητος οδηγός, παραβίασε «στοπ» και έπεσε με ταχύτητα σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 30χρονος. Παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης ο οδηγός που προκάλεσε το τρακάρισμα εγκατέλειψε τον 30χρονο αβοήθητο και χάθηκε μέσα στο Νέο Ηράκλειο. Όπως φαίνεται στο βίντεο που έδειξε η εκπομπή LIve News, το ίδιο αυτοκίνητο που προκάλεσε το τρακάρισμα κυκλοφορούσε την επόμενη ημέρα σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Μάλιστα τα σημάδια από τη σύγκρουση στο εξωτερικό του αυτοκινήτου είναι προφανή. Εχει ένα μεγάλο χτύπημα κοντά στην μπροστά δεξιά ρόδα και όπως διακρίνεται, ο οδηγός του οχήματος το κυκλοφορεί με ρεζέρβα στη λεωφόρο Συγγρού. 

Σύμφωνα με την εκπομπή, κάμερες από καταστήματα κοντά στη συμβολή των οδών Αυγής και Κολοκοτρώνη στο Νέο Ηράκλειο, «έπιασαν» το αυτοκίνητο δευτερόλεπτα μετά το τροχαίο. Την ίδια στιγμή το αυτοκίνητο του 30χρονου είχε μείνει διαλυμένο πάνω στον τοίχο στον οποίο κατέληξε μετά τη σύγκρουση.

Στο νοσοκομείο ο 30χρονος

Ο 30χρονος βγήκε αιμόφυρτος από το αυτοκίνητό του μετά τη σύγκρουση και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου και παραμένει με κολάρο στον αυχένα. Σύμφωνα με τους συγγενείς του, φέρει βαρύτατους τραυματισμούς και κατάγματα στον αυχένα. Ωστόσο, σύμφωνα με την εκπομπή, η ζωή του δεν κινδυνεύει.

Την σφοδρότητα της σύγκρουσης μαρτυρά η εικόνα μέσα από τη καμπίνα του οχήματος του 30χρονου. Στο βίντεο διακρίνονται ξεκάθαρα ανοιχτοί αερόσακοι, σκόρπιες λαμαρίνες στον δρόμο, αλλά και το «στοπ» που παραβιάστηκε να είναι κατεστραμένο μέσα στο καπό του αυτοκινήτου του 30χρονου.

Πάνω στην άσφαλτο έχουν αποτυπωθεί με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τα από την ξέφρενη πορεία που κατέγραψε το όχημα που παρέσυρε ο ασυνείδητος οδηγός.

Όλες οι ειδήσεις

Χρήστος Παππάς: Προκαταρκτική έρευνα για τυχόν συνεργούς στην υπόθαλψή του

Κορονοϊός - Σχολεία: Πώς θα αποφευχθεί η τηλεκπαίδευση – Οι συστάσεις του ΠΟΥ

Χρήστος Παππάς: Ένοχη για υπόθαλψη εγκληματία η 52χρονη που τον φιλοξενούσε

Κορονοϊός - Κοντογεώργης: Mε green pass ή αρνητικό τεστ οι μετακινήσεις – Πώς θα ταξιδεύουμε στα νησιά

Κρήτη: Το λάθος της Γαλλίδας τουρίστριας που αποδείχθηκε μοιραίο

τρακάρισματροχαίοΝέο Ηράκλειο