Ελλάδα|04.08.2021 17:15

Φωτιά: Νέες εστίες στην Ηλεία – Προληπτική εκκένωση του οικισμού Ηράκλεια

Newsroom

Μετά τις φωτιές στην Αγία Άννα και την Καυκάνια στην Ηλεία, που τέθηκαν υπό έλεγχο, οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν αυτή την ώρα μάχη με τις πυρκαγιές στο Φλόκα και στην Ηράκλεια της Ολυμπίας.

Στον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, δόθηκε, από την Πυροσβεστική, εντολή για την προληπτική εκκένωση και της κοινότητας Πουρνάρι.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό/ Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Βασίλης Γιαννόπουλος, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει από την Πυροσβεστική, «η φωτιά έχει δυναμική».

Όσον αφορά στην φωτιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα στην περιοχή Καυκανιές, του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, ο αντιπεριφερειάρχης είπε ότι, σύμφωνα πάντα με την Πυροσβεστική, «η πυρκαγιά έχει οριοθετηθεί».

Νέες εστίες φωτιάς ξέσπασαν στην Ηλεία και συγκεκριμένα στις Ηράκλεια του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και την Περιοχή Λαντζόι Δήμου Πύργου.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην Αρχαία Ολυμπία και ήδη, σύμφωνα με το patrisnews.gr, έχει δοθεί εντολή προληπτικής εκκένωσης στον οικισμό Ηράκλεια.

ilialive.gr

Στην Πυροσβεστική έχει σημάνει συναγερμός και αυτήν την ώρα στην κατάσβεση επιχειρούν συνολικά 46 πυροσβέστες, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 16 οχήματα και 4 αεροσκάφη.

Όλες οι ειδήσεις

Φωτιά στην Εύβοια: Δραματικές ώρες και μάχη με τις αναζωπυρώσεις – Κάηκαν 150 σπίτια

Χαρδαλιάς για φωτιά σε Βαρυμπόμπη: Διάσπαρτες αναζωπυρώσεις – Στάχτη 12.500 στρέμματα, σοβαρές ζημιές σε 76 σπίτια

Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών: Βίντεο για τη διασπορά του καπνού από τις πυρκαγιές σε όλη τη χώρα - Κάλυψαν Αττική και Εύβοια

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Αποκαρδιωτικές εικόνες της επόμενης μέρας

Λάρισα- Γυναικοκτονία: Ηχογράφησε τη δολοφονία της συζύγου του στο κινητό

φωτιάΗλείαπυρκαγιά