Ρούμπεν Σεμέδο: Ελεύθερος με εγγύηση και ο 40χρονος μάνατζερ
Σοφία ΦασουλάκηΕλεύθερος με εγγύηση ύψους 5.000 ευρώ και τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του αφέθηκε ο 40χρονος Νιγηριανός μάνατζερ, μετά την απολογία του για ομαδικό βιασμό μαζι τον ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Σεμέδο. Ελεύθερος με εγγύηση αφέθηκε χθες και ο τελευταίος.
Τι υποστήριξε ο Σεμέδο
Ο Ρούμπεν Σεμέδο έδωσε κατά τη διάρκεια της απολογίας του ενώπιον της ανακρίτριας τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν στο διαμέρισμα της Γλυφάδας, όπου η 17χρονη καταγγέλλουσα υποστήριξε ότι βιάστηκε από τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και τον 40χρονο Νιγηριανό φίλο του.
Ο αμυντικός του Ολυμπιακού υπογραμμίζει κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ότι η σεξουαλική πράξη έγιναν με τη συναίνεση της 17χρονης κοπέλας, σημειώνει ότι δε γνώριζε πως ήταν ανήλικη και υποστηρίζει ότι το πρωί η κοπέλα δεν έφυγε από το σπίτι αλλά κάθισε και έφαγαν μαζί.
Κορονοϊός: Μίνι lockdown σε Αχαΐα, Ηλεία και Ικαρία – Τι προβλέπει η ΚΥΑ
Ανησυχία για το κύμα ανατιμήσεων: Κίνδυνος για μεγάλες αυξήσεις σε προϊόντα
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ερχονται βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι
Κορονοϊός: Παρέμβαση εισαγγελέα για την 54χρονη που αρνούνταν να διασωληνωθεί και κατέληξε
- Ένας νεκρός στη Νέα Μάκρη: Μεγάλα προβλήματα από την κακοκαιρία Erminio στην Αττική - Χάος και στον Πόρο
- Σενάρια ανασχηματισμού μετά τη νέα δικογραφία του ΟΠΕΚΕΠΕ: Αυξάνονται τα μέτωπα για την κυβέρνηση
- Δραματικές εικόνες από τους Αγίους Αποστόλους: Δρόμοι - ποτάμια και δεκάδες διασώσεις
- Το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ φέρνει ανασχηματισμό - «Δεν θέλω ου!» (Ep26)