Ελλάδα|15.10.2021 08:34

Τραγωδία στην Πύργου - Πατρών: Έγκυος σκοτώθηκε σε τροχαίο - Σε κρίσιμη κατάσταση ο σύζυγός της

Newsroom

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην άσφαλτο της εθνικής οδού Πατρών - Πύργου. Μια γυναίκα 26 ετών και μάλιστα έγκυος έχασε τη ζωή της μετά από τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη το όχημα στο οποίο επέβαινε. Ο σύζυγός της και το 5 ετών παιδί τους νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο σύζυγός της

Σύμφωνα με το ilialive.gr, ο θάνατος της άτυχης γυναίκας ήταν ακαριαίος από τη σύγκρουση. Το αυτοκίνητο που επέβαινε το θύμα και είχε κατεύθυνση προς Πύργο, συγκρούστηκε μετωπικά με αντιθέτως κινούμενο φορτηγό το οποίο κατέληξε εκτός δρόμου.

Το παιδάκι μεταφέρθηκε με ιδιωτικό όχημα άμεσα στο Κέντρο Υγείας Βάρδας, ενώ στο σημείο έφτασαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για να διακομίσουν στο νοσοκομείο τη γυναίκα που έχασε τη ζωή της, τον άνδρα οδηγό του ΙΧ που τραυματίστηκε σοβαρά και τον οδηγό του φορτηγού που έχει τραυματιστεί ελαφρύτερα.

Από το Κέντρο Υγείας της Βάρδας το 5χρονο παιδί διακομίστηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών. Την ίδια ώρα σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε στην Πάτρα ο σύζυγός της.

Όλες οι ειδήσεις

Κακοκαιρία Μπάλλος: Στο τραπέζι νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας και κλείσιμο Κηφισού

Κακοκαιρία Μπάλλος - Στυλιανίδης: Κλειστά σχολεία σε Αττική, Εύβοια, Χαλκιδική - «Έχουμε δύσκολο διήμερο»

Διπλωματικές πηγές για επιστολή Μπλίνκεν: Τι προσφέρει στη χώρα μας

Κακοκαιρία Μπάλλος: Η στιγμή που οι επιβάτες λεωφορείου βγαίνουν από λεωφορείο που εγκλωβίστηκε στα νερά

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Και επισήμως υποψήφιος για την προεδρία ο Παύλος Γερουλάνος

θάνατοςΠατρών-ΠύργουΕΚΑΒτροχαίο