ΚΥΣΕΑ: Νέος αρχηγός ΓΕΕΘΑ ο Χρήστος Χριστοδούλου
NewsroomΟ αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου είναι ο νέος αρχηγός ΓΕΕΘΑ.
H συγκεκριμένη επιλογή έγινε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του ΚΥΣΕΑ που πραγματοποιήθηκε υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Στη θέση του αρχηγού ΓΕΣ τοποθετείται ο Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, στη θέση του αρχηγού ΓΕΑ τοποθετείται ο Αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης, ενώ παρατείνεται για ένα χρόνο η θητεία του Αντιναύαρχου Νικόλαου Τσούνη στη θέση του Αρχηγού του ΓΕΝ.
Υπό τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, συνεδρίασε σήμερα το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας για την επιλογή νέας ηγεσίας στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Επίσης, το ΚΥΣΕΑ αποφάσισε την παράταση για ένα έτος της θητείας του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος, Αντιναυάρχου Σταμάτιου Ράπτη.
- Σάλος με τα έξυπνα γυαλιά της Meta: Τι έδειξε έρευνα και γιατί αποκαλούνται «pervert glasses» - Οι πρώτες απαγορεύσεις
- Έλληνας ήταν εκείνος που εγκατέλειψε πρώτος τη Σμύρνη στο έλεος των Τούρκων – Οι Μικρασιάτες δεν του το συγχώρησαν ποτέ!
- Χάος από τις πλημμύρες στη Μάνη: «Πρωτοφανές φαινόμενο» λέει ο αντιδήμαρχος - Ζημιές σε σπίτια και δρόμους
- Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στη Σκύρο - Σε red code το νησί, σηκώθηκαν εναέρια