Ελλάδα|23.10.2021 21:30

Κέρκυρα: Νέες πλημμύρες στο νησί - Νερά μέσα σε σπίτια και δρόμοι «ποτάμια»

Newsroom

Λίγες μόνο ημέρες πέρασαν από τότε που η κακοκαιρία Μπάλλος σάρωσε με το πέρασμά της την Κέρκυρα και το νησί του Ιονίου χτυπήθηκε ξανά από νέα κακοκαιρία. Σπίτια πλημμύρισαν στην Χρυσηίδα ενώ νέες ζημιές έχει υποστεί το οδικό δίκτυο. Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες και τα βίντεο του corfonews, δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια ενώ οι κάτοικοι φώναζαν «πνιγόμαστε».

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σοβαρές είναι ζημιές που προκλήθηκαν από τη δυνατή βροχή στη νότια Κέρκυρα, κυρίως στο Κάβο, καθώς πλημμύρισαν σπίτια και επιχειρήσεις.

Πλημμύρες σημειώθηκαν το μεσημέρι και στη μέση Κέρκυρα στην περιοχή της Χρυσηίδας. Εξάλλου νωρίς το μεσημέρι προβλήματα από την επιδείνωση του καιρού σημειώθηκαν και στο περιφερειακό δίκτυο στην Εθνική οδό Αχιλλείου στη διασταύρωση προς Άγιο Προκόπιο, με συνέπεια να απαγορευτεί για αρκετή ώρα η διέλευση των οχημάτων.

Από την έντονη νεροποντή «φούσκωσε» και υπερχείλισε το φραγμένο ρέμα στη περιοχή του Τσάρου, ενώ προβλήματα σημειώθηκαν λόγω χαμηλής ορατότητας και στο αεροδρόμιο Κέρκυρας.

Όλες οι ειδήσεις

Πέραμα: Στον εισαγγελέα οι αστυνομικοί - Ερευνάται αν το κέντρο προέτρεψε να σταματήσει η καταδίωξη

Κηφισιά - Μητέρα τραυματία: Είπα στον δράστη «σκότωσες το παιδί μου» και απάντησε «καλα έκανα»

Καιρός: Επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες την Κυριακή

Κορονοϊός: Το ρίσκο με τις παρελάσεις και τη Βόρεια Ελλάδα - Τι τρομάζει τους ειδικούς

Κορονοϊός: Αντικείμενα ανθρώπων που «έφυγαν» στα αζήτητα - Bέρες και σημειώματα περιμένουν

Κέρκυρακακοκαιρίαπλημμύρες