Ελλάδα|03.11.2021 09:42
Λακωνία: Τραγωδία στην άσφαλτο - Έσβησαν δύο αδέρφια σε τροχαίο
NewsroomΈνα ακόμα θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην άσφαλτο στη Λακωνία, καθώς το απόγευμα της Τρίτης.
Το τροχαίο συνέβη επί της Εθνικής οδού μεταξύ Βλαχιώτη και Μολάων, στο ύψος της διασταύρωσης προς Γλυκόβρυση στη Μακρυνάρα, και είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο νέοι άνθρωποι.
Σύμφωνα με το lakonikos.gr, το μοιραίο τροχαίο συνέβη όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκαν μεταξύ τους ένα ΙΧ κι ένα φορτηγό όχημα. Συνέπεια ήταν να βρουν τραγικό θάνατο δύο άτομα ηλικίας 33 και 36 ετών που επέβαιναν στο ΙΧ αυτοκίνητο. Τα δύο θύματα ήταν αδέλφια και κάτοικοι της περιοχής των Μολάων.
Σημειώνεται πως την ώρα του δυστυχήματος το οδόστρωμα ήταν βρεγμένο εξαιτίας βροχόπτωσης.
Διαβάστε ακόμη
- «Στρατιωτικές συνέπειες που δεν έχετε ξαναδεί»: Απειλές Τραμπ μετά από πληροφορίες για νάρκες του Ιράν στο Στενό του Ορμούζ
- Η σοκαριστική αναφορά της καθηγήτριας πριν πεθάνει - «Δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις του σχολείου και έχασε τη ζωή της»
- Forbes: Η λίστα με τους δισεκατομμυριούχους για το 2026 - Ποιοι Έλληνες βρίσκονται ανάμεσά τους
- Η NASA άλλαξε τεχνητά την τροχιά δύο αστεροειδών - Τι σημαίνει αυτό για την άμυνα της Γης