Ελλάδα|06.11.2021 22:14

Βόλος: Συνελήφθη ο βαφτισιμιός της 75χρονης – Ομολόγησε πως την σκότωσε

Newsroom

Συνελήφθη 39χρονος για την άγρια δολοφονία της 75χρονης γυναίκας, που βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου νεκρή στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου διέμενε στη Νέα Ιωνία Βόλου.

Ο άνδρας φέρεται να έχει ομολογήσει το έγκλημα. Μέσα στην αποθήκη του υπογείου της πολυκατοικιας όπου εντοπίστηκε το πτώμα της βρέθηκε και η σφουγγαρίστρα με τον κουβά που χρησιμοποίησε για να καθαρίσει τα αίματα ο δράστης της δολοφονίας, ο οποίος είναι βαφτισιμιός της και εργαζόταν ως ντελιβεράς. Μέσα στον κουβά βρέθηκε νερό με το αίμα της άτυχης ηλικιωμένης.

Μάλιστα μέσα στα κλινοσκεπάσματα που χρησιμοποίησε ο δράστης για να τυλίξει το πτώμα βρέθηκε και η ταινία που τοποθέτησε στο κεφάλι του πτώματος ώστε να μην τρέχει το αίμα της και κινήσει υποψίες στους ενοίκους της πολυκατοικίας που θα κατέβαιναν στο υπόγειο.

Ο δράστης είχε τυλίξει τα πόδια του θύματος με μαύρη σακουλα απορριμμάτων ώστε να είναι βέβαιος πως δεν θα στάζει αίμα. Την ώρα της δολοφονίας που φέρεται να διέπραξε ο 39χρονος βρισκόταν στο σπιτι και ο γιος της ηλικιωμένης που είναι άτομο με νοητική στέρηση. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο βαφτισιμιός της 75χρονης είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές για υποθέσεις εκβιασμών, καθώς φέρεται να εμπλεκόταν σε κύκλωμα. Η σορός της 75χρονης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου και τη Δευτέρα θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή στη Λάρισα, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Βόλοςδολοφονία