Kαιρός: Πυκνή ομίχλη στην Αθηνών - Λαμίας: «Γίναμε Αγγλία» λένε οι οδηγοί
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πρωτοφανής ομίχλη καταγράφηκε και στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας και το Σάββατο. Το φαινόμενο ήταν πολύ έντονο και γι' αυτό απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή.
Απόκοσμες εικόνες
Λόγω της πυκνής ομίχλης δημιουργήθηκε ένα απόκοσμο τοπίο στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας μέχρι και την Εύβοια. Όπως δηλώνουν στο evima.gr οδηγοί που κινούνται στην Εθνική οδό από τα διόδια των Αφιδνών έως και την είσοδο της Χαλκίδας, όλη η διαδρομή έχει καλυφθεί από πυκνή ομίχλη και χρειάζεται πολύ προσοχή στην οδήγηση.


Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο τοπικές και πυκνές ομίχλες σημειώθηκαν σήμερα σε αρκετές περιοχές κυρίως της ανατολικής χώρας, μεταξύ άλλων σε περιοχές του λεκανοπεδίου της Αθήνας, τόσο στη θάλασσα όσο και στην ξηρά, κάτι που αποτυπώθηκε ακόμη και σε εικόνες του μετεωρολογικού δορυφόρου Meteosat-10, που συνέλεξε και επεξεργάστηκε το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/meteo.gr.
Η προφητεία για τις 26/2 που τρομάζει τους Ρώσους - Τι έχει προβλέψει ο άνθρωπος που τάραξε τον Χίτλερ και φοβόταν ο Στάλιν
Ο Τραμπ φτιάχνει «δικό του ΟΗΕ» - Πώς επηρεάζονται Ελλάδα και Κύπρος
Φωτιά στο Πέραμα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στα Καζάνια - «Αν δεν προλαβαίναμε θα είχαμε ολοκαύτωμα»
Το FBI συνέλαβε έναν από τους Top 10 καταζητούμενούς του - Ποιος είναι ο Αλεχάντρο Καστίγιο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




