Ελλάδα|10.11.2021 12:12

Φθιώτιδα: Νεκρός μετά από τροχαίο - Εικόνες από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο

Newsroom

Ένα θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στη Φθιώτιδα στον παράδρομο της εθνικής οδού, στο τμήμα μεταξύ Θερμοπυλών – Αγίας Τριάδας, όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε σφοδρά με ένα αγροτικό. Ο οδηγός του ΙΧ που έχασε τη ζωή του, έχασε τον έλεγχο του οχήματος σε μια στροφή, ενώ κινείτο στο ρεύμα προς Λαμία.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το αυτοκίνητο αρχικά χτύπησε στις μπάρες και στη συνέχεια βρέθηκε στο άλλο ρεύμα, όπου έπεσε πάνω στο αγροτικό που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να διαλυθεί.

Η προσπάθεια απεγκλωβισμού

Οι πυροσβέστες και οι άνδρες της 7ης ΕΚΑΚ χρειάστηκαν 40 ολόκληρα λεπτά για να απεγκλωβίσουν τον 47χρονο οδηγό, που δυστυχώς έχασε τη ζωή του επί τόπου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 47χρονος οδηγός που έχασε τη ζωή του είναι από την περιοχή των Καμένων Βούρλων και πήγαινε στη δουλειά του.

Την προανάκριση για το θανατηφόρο τροχαίο έχουν αναλάβει οι αστυνομικοί του ΑΤ Καμένων Βούρλων προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα.

τροχαίονεκρόςΛαμίαΦθιώτιδα