Ελλάδα|28.01.2019 16:31
Χαλκιδική: Βρέθηκε κρανίο σε θαλάσσια περιοχή της Σιθωνίας
NewsroomΈνα θρίλερ εκτυλίσσεται από το απόγευμα της Κυριακής στη Σιθωνία. Ένας ψαροτουφεκάς την ώρα που ψάρευε εντόπισε κρανίο σε θαλάσσια περιοχή στην ανατολική Σιθωνία.
Το ανατριχιαστικό εύρημα εντόπισε ο δύτης αργά το απόγευμα, σε 1,5 μέτρο βάθος, κοντά στην περιοχή του Αρμενιστή και αμέσως ειδοποιήθηκε το Λιμενικό και η Αστυνομία.
Το πρωί της Δευτέρας 28.01 στήθηκε επιχείρηση και με ενέργειες του Λιμενικού Τμήματος Ν.Μαρμαρά το κρανίο περισυνελέγη και εστάλη στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, στα Διαβατά, για περαιτέρω εξέταση.
Προανάκριση διενεργεί το Λιμενικό Τμήμα Ν. Μαρμαρά.
Διαβάστε ακόμη
- Γιατί αποφασίστηκαν «μίνι» αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα - Με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή των προσώπων
- Πώς ξεκίνησε η μεγάλη φωτιά στο Λουτράκι - Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις με πάνω από 100 πυροσβέστες
- Αγνώριστος ο Τζέιμς Δαλαμάγκας: Η λεπτομέρεια που τον «πρόδωσε» και οι μαρτυρίες για τη ζωή στο Αίγιο
- Η Αϊτή επιστρέφει μετά από 52 χρόνια στο Μουντιάλ, όμως φτώχεια, συμμορίες και Τραμπ «ροκανίζουν» τον ενθουσιασμό