Ελλάδα|21.11.2021 08:23
Θεσσαλονίκη: Πώς σημειώθηκε ο άγριος καυγάς σε ταξί με τον αρνητή μάσκας – Τι λέει ο οδηγός
NewsroomΈνα σοβαρό επεισόδιο που είχε με επιβάτη - αρνητή μάσκας περιγράφει οδηγός ταξί στη Θεσσαλονίκη. Η κούρσα ήταν εξ αρχής δύσκολη καθώς ο επιβάτης, δεν είχε την προστατευτική μάσκα κατά του κορονοϊού. Ο οδηγός ταξί του έδωσε, στη συνέχεια όμως για να μιλήσει στο τηλέφωνο την κατέβασε και φώναζε, όπως υποστηρίζει ο οδηγός.
Ο οδηγός, του ζήτησε να φορέσει τη μάσκα ή να κατέβει. Τότε ο επιβάτης, εξαγριώθηκε και χτυπούσε το αυτοκίνητο. Παρότι ο οδηγός τον ενημέρωσε για τα καρδιολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει εκείνος συνέχισε με αποτέλεσμα οι δύο άντρες να πιαστούν στα χέρια.
Οι δύο τους κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα, ο επιβάτης συνελήφθη και ο οδηγός μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.
Διαβάστε ακόμη
- Ατύχημα στην Ιταλία για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε στο ΚΑΤ και στα δυο της χέρια
- Σοκάρει το βίντεο-ντοκουμέντο με την καταδίωξη του 17χρονου οδηγού που έπεσε σε τζαμαρία στον Άγιο Δημήτριο
- Καλλιθέα: Ανασύρθηκε 2χρονο κοριτσάκι χωρίς τις αισθήσεις του από συντριβάνι
- Υπόθεση κατασκοπείας: Γυναίκα ο «άνθρωπος-σκιά» – Οι αμοιβές του σμήναρχου και το κρυπτογραφημένο κινητό που τον «κάρφωσε»