Ελλάδα|03.12.2021 20:59

Συγκλονίζει ανεμβολίαστη: Βλέπω το μωρό μου μόνο με κάμερα

Newsroom

Αν και μόλις 26 ετών μία γυναίκα από τη Δράμα που διασωληνώθηκε στον όγδοο μήνα κύησης και συνεχίζει να δίνει μάχη μακριά από το μωρό της.

Η Μαριαλένα μέσα από το νοσοκομείο, μετά την αποσωλήνωσή της, ζητά μία προσευχή για να επιστρέψει στους αγαπημένους της το συντομότερο.

«Εγώ απλά θέλω μια προσευχή για εμένα και από όλον τον κόσμο. Δε θέλω τίποτα άλλο», λέει η 26χρονη μέρα από το νοσοκομείο.
Σε τρεις 24ωρα το παιδί που έφερε στον κόσμο θα γίνει 1 μηνός ωστόσο η 26χρονη μητέρα το βλέπει ακόμα μέσα από την οθόνη ενός τάμπλετ.

Η 26χρονη μητέρα έχει αρχίσει τις φυσιοθεραπείες αλλά ακόμα δεν μπορεί να περπατήσει.

«Δεκαπέντε του μηνός γίνεται 1 μηνός. Με τον πατέρα της είναι και με τη γιαγιά της. Μόνο από την κάμερα το βλέπω το μωράκι. Ήρθε ο γιατρός μου λέει ‘'θα το δεις και από κοντά, κάνε υπομονή’'» λέει η Μαριαλένα.

«Διασωληνώθηκα με το που γέννησα. Δε θυμάμαι τίποτα και δε μου λένε. Αυτά τα γνωρίζει μόνο ο σύζυγός μου για να μην αγχώνομαι». Η Μαριαλένα μετά δυσκολία μιλάει μέσα από τη μάσκα οξυγόνου. Η γυναίκα εξηγεί πως αρχικά δεν ήθελε να εμβολιαστεί αλλά πλέον αυτό είναι κάτι για το οποίο έχει μετανιώσει.

εμβολιασμόςΚορονοϊόςΔράμαδιασωληνωμένοι